Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
Benhill #13502 üzenetére
Igen, én 3-ast vettem annó, 14k volt. Porosodott a polcom fél évig, mire rávettem magam, hogy feltegyem. Aztán felment az ára 20k körülire, akkor még vga árak sem szálltak el, így nem vettem a 1070-re.
Most meg hónapok óta keresek egyet, de vagy aranyáron adja valaki valahol, vagy elérhetetlen, még a gyártónál is.
Nem is értem, hogy nincs alternatíva... (mármint ilyen pack-ra) -
mihione
őstag
-
mihione
őstag
válasz
Benhill #13497 üzenetére
Vegyel inkabb egy accelero iv-et ahhoz atom bordas hatlapot adnak+a suniket ugyanugy tudod hasznalni hozza.De egyekbent nem hiszem h barmi gaz lenne a vramokkal.Nalam 1 eve megy nonstop eth banyaszva,kompakt vizzel hutve+alu bordakkal a memoriakon+g12 kis ventije max fordulaton es az eg vilagon semmi baja (Igaz le van korlatozva 200w-ra)
-
helkis
veterán
válasz
Benhill #13329 üzenetére
370-es euro mellett nem lesz olcsóbb semmi, ha a vga árakat nézem az sem most fog lecsengeni..
Mindenkinek el kell döntenie, hogy mi fontosabb, teljesítmény, ár, csend, minden.. Nyilván később el tudod adni a +coolert is, tehát nem fogsz rajta bukni..
20k mire elég manapság? Talán csak az ssd árak mérséklődnek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged