-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaidenFan
tag
válasz
NandoXXL #10665 üzenetére
Én csak a gameplay-ről tudok levonni következtetéseket ott pedig nem láttam semmi microlaggot amit elvileg produkál a gép ha kifut a vramból pedig 2 gigás GTX-szel volt hajtva a játék és igen, egy komoly I7 K-s procival. Ha saját tapasztalatod az hogy nem elég neki a 2 giga akkor biztos igazad van majd meglesem én is
Ui: a 4460-at egy belépő processzornak állítják be mostanság ezért írtam a kávéfőzőt" én Phenom II X4-ről váltottam 4460-ra " nekem teljesen más szint az AMD-hez képest
-
MaidenFan
tag
válasz
NandoXXL #10663 üzenetére
Szia, találtam pár gameplayt ami megmutatja hogy egy kis 4460 ami nekem is van és a videóban is szerepel meg egy GTX960 2 Gb-os kártya ami nekem is van de nagyon nem szeretnek " mert csak 2 gigás
" simán elbír a Forzával ami béta
Itt a PH-n sokan megerősítettek benne hogy azért nem kell félni a kártyától meg a nem high - end processzoroktól sem mert azért tudnak azok még mit virítani a most készülő játékoknak és egy ilyen kis kávéfőző ami nekem is van mosolyt tud még csalni az orcára
Még nem töltöttem le, inkább várok a törtre
Ui: nézz meg pár videót -
scholl
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest