- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
keIdor #79068 üzenetére
&Raymond:
koszi. nekem is regen voltak. igazabol nekem az a bajom, hogy szeretek jatszani a gaz/fekkel, tehat ha nagyon arcade az iranyitas akkor elveszik a moka. assetto corsaban pl elso este veletlenul kivittem az F40et driftelni es meglepoen jol mukodott a celra.
aztan van a masik veglet, avagy Race07 / GTR Evolution es a Königsegg CCX amit az elso harom fokozatban shortshiftelni kell mert keresztbeall akkora a nyomateka. vagy a Dirt Rally es a Lancia Stratos. ennel van kormany is hozzaveve, igazabol a pedaloknal kb ugyanez jatszodik le. en betonon (nemet rally) napsutesben tudok vele normalis idot menni es ott kijon a zsenialitasa, de jegen siman csak faraszto. neha jobb csak picit cruzolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hobby rádiós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged