- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Üdv! Csatlakozok a klubhoz egy MSI 560 Ti 448 TF III PE/OC-vel. Nem tervezem agyontuningolni, de ha mégis megcibálnám kicsit a bajszát, mivel csekkoljam? Kombustor?
-
madgie
titán
válasz
Dark KillerX #4940 üzenetére
Ritkán villog, főleg a két sivatagos pályán, meg a Heavy Metal-on.
-
madgie
titán
válasz
->Raizen<- #4913 üzenetére
Szerintem ennek a témának semmi keresnivalója itt. Az intel-verés meg egyszerű flame-re buzdítás, légy szíves ne trollkodj, eleve egy relatív ismeretlen, boltban nem is kapható termékről van szó.
-
madgie
titán
válasz
->Raizen<- #4908 üzenetére
Mé', az átlag 2600K is elszaladgál 5 GHz-n... de az órajel nem minden.
-
madgie
titán
"Megnézed a netes teszteket"
Nem, évekig, sok-sok évig ATi-t használtam. Számomra ez többet ér, mint akármilyen netes duma. Csak egy évig vártam olyan driverre, amivel normálisan fut a BC2, és a topikjában a mai napig olvasni, hogy időnként másodpercekre megakad a mostani driverekkel is. A punkbuster az amd-re mutogat, meg fordítva, az nV júzer meg megvonja a vállát és játszik.
-
madgie
titán
válasz
orochi_gold #4467 üzenetére
Driver megfelelő működése és ATi egy mondatban? Öt év alatt nem így tapasztaltam, de hátha sikerül nekik végre az a mutatvány, hogy egy kijavított hibára nem két másik jön elő
-
madgie
titán
válasz
banderasz77 #4434 üzenetére
Össze-vissza vannak ezek szerintem, én már a második GW GTX 460-am fogyasztom, teljesen más volt az előzőn az alapfesz, mint ezen.
-
madgie
titán
válasz
csucsbicep #4397 üzenetére
Már nem, 20%-os BIOS mod van rajta.
-
madgie
titán
válasz
banderasz77 #4394 üzenetére
Azt mondják, sokkal halkabb és hatékonyabb a hűtése. Szerintem a sima elég zajos, az én "sima" GTX 460-omat is BIOS-moddolni kellett, mert sokalltam a hangját, gondolom, hogy a forrófejűbb 560Ti-nél sem lett halkabb az a nyolc centis venti. Szóval egy szavazat a Phantom-ra.
bul7: szerintem ipon.
-
madgie
titán
válasz
banderasz77 #4385 üzenetére
Szerintem tökmindegy, még a hűtőjük is ugyanaz (megrémülnél, ha lehántanád róla a műanyagot... nem sok anyag van alatta*) Egyébként pár napja még 50k volt a Gainward.
Szerk: *: már ha ugyanaz a megoldás, mint a GTX 460-nál.
banderasz77: mittomén. vagy 53-54. A lényeg, hogy nem éri meg azon filózni, hogy miért van a Palit és a GW között 1750 Ft különbség, miközben három napja még a másik volt olcsóbb.
-
madgie
titán
válasz
katt777 #4211 üzenetére
Metro 2033-at íppenséggel végigvittem alulfeszelt
GTX 460/768-cal (800 Mhz-re húzva), full HD-n, játszhatóan. Igaz, a Diffuse DoF nem ment (na, azt tényleg nem bírja), meg nem is húztam agyon az AA-t (nem akarok a hasamra ütni, de 4X-re emlékszem). GTA IV 40 fps körül fut vele az i7-2600 mellett, de főleg Bad Company 2 multizom, ott meg a HBAO-t kilőve 80-120 fps-sel tolom (4XAA, minden High, Full HD).
-
madgie
titán
válasz
katt777 #4208 üzenetére
Megmondom őszintén, 43k-ért sem nagy vétel szerintem a sima 560, hardverileg gyakorlatilag egy finomított GTX 460, amit már 30k körül megvehetsz, ha az aprót figyeled (sőt, a 768-ast 25k alatt). Igaz, a GTX 460 "csak" 900 MHz körül jár alapórajelen (675-715 a gyári órajel), cserében tényleg olcsó.
-
madgie
titán
válasz
Locutus #4190 üzenetére
Asszem annyi helyem van hosszában, mint az alaplap maga (micro ATX, tehát 24,4 cm), tehát a 23-nál már nincs szinte semmi légmozgás (fekvő házam van, így felül nincs így sem, csak hosszában). Volt Xtreme 5850-em, az 22 centi, mégis eléggé zsúfolt volt vele a ház, el is adtam, maradt a Gainward GTX 460.
szerk: vagy venni kéne egy új házat
-
madgie
titán
Ezekhez a pici Gainward-okhoz nem csinált még valaki módosított BIOS-t? Szívesen váltanék a szintén hasnoló GW GTX 460/768-ról erre, de alapból az is zajos volt, aztán a topikjában csináltak hozzá 20% ventis idle BIOS-t (40% alá nem ment gyárilag).
Nálam a rövidsége pont jól jön, csak ez fér el szellősen a HTPC házamban. Mellesleg pici, nem pici, alulfeszelve (!) is 780-800 MHz-n rohangál (675 az alapórajele), és ez már a második darab nálam (GTX 460-ról van szó)
-
madgie
titán
válasz
gainwardgs #157 üzenetére
Előfordulhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Revolut
- Túra és kirándulás topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest