- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Én nem a gari, hanem a BIOS frissítés miatt vetettem fel, hogy vigye vissza a VGA-t - mint anno a hűtőcsere esete. Manapság ha Te magad rakod fel a hűtőt/cserélsz BIOS-t, már ugrik a gari a egyes boltok szerint - amit nem érek fel ésszel. Főleg azért, mert az önálló hűtőre (pl. AC) is vállalnak külön garanciát. Ebben meg felvetődik a költői kérdés, minek árulják...
Az a fura, hogy a sima OC verzióm 880-on ment alapból, ahogy az órajelét meghatározta a gyártó. Ezért gondoltam, hogy akkor a HAWK-nak pedig gyárilag kell mennie 950-en, nem pedig az AB adja neki a lehetőséget, hogy annyin menjen. Vagy a jelek szerint itt is gond lehet, mint anno az 1000-es SoC Gigabyte-okkal - így lettek 950-es SoC-ok. De ha nem is engedi az MSI 950-en, akkor azért egy némileg alacsonyabb GPU frekis BIOS-t kidobhatott volna.
Aki kevésbé ért a tuninghoz - vagy nem is foglalkoztatja -, az választja inkább az OC cuccokat - beteszi a VGA-t telepíti és játszik. Legalábbis eddigi tapasztalataim ezt mutatják. Én sokszor inkább az alapverziókat választom, kivéve, ha nem az OC-k lepik el a piacot. Anno így került hozzám az MSI GTX 560 Ti OC. -
Alpachino
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Jogos a düh amit érzel. De én a helyedbe felnyomtam volna afterburnerbe 950-re és élveztem volna a kártyát nem küldtem volna vissza garba\boltba csak akkor ha hibázik 950 mhz-n akkor teljesen jogos lett volna a csere. Vagy a pénz visszafizetési gari. De persze így is jogos mert nem azt kaptad amit vártál [átbaszarintás]. Ánuszt vedd meg dupla ventis. Ha kicsit zajos is lesz semmiképp nem porszívó effektus és afterbe le tudod szabályozni.
De ha az ár számít inkább nem lősz mellé a zotac-al sem a legjobb árú 560 ti most. Ref panellal![link] -
Alpachino
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Gyanítom az msi azért lépte ezt meg hogy a ref órajeleket állította vissza mert elég nagy a visszhangja annak hogy sok kártya oc-s biossal nem stabil jó pár játékba. Oc-s biost rá lehet tenni a kártyára amúgy csak akkor ugrik a gar. Ha azzal a biossal megy el az örök vadászmezőkre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged