- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
jookomak #7218 üzenetére
A törvényt semmilyen belső szabályozással NEM írhatják felül. Ha elfogadták a megrendelést, hiába később rendelik be, az elfogadott áron KELL számlázniuk (főleg, hogy a fogyasztó nem tudja ellenőrizni a beszerzési árat, így a csalás lehetősége nyitott lenne). A maflábbakat persze megtéveszthetik az ilyen erősködéssel, de mentem én már 50Ft átverésért is NFH-hoz (az üzletet meg büntették 50.000-re). Összegtől függetlenül nem tudom értékelni, ha lopni próbálnak tőlem. Más boltban elég volt megkérdeznem, hogy visszamenjek-e egy fv. felügyelővel, hogy segítsek nekik értelmezni a jogszabályokat, rögtön nem volt semmi akadékoskodás.
dilipok:
A törvény is úgy szól.
traders: Nem egyedi tapasztalat, hogy a gyártóhoz fordulva sokszorosan gyorsabb lehet a garanciális ügyintézés, mint a magyar forgalmazónál ill. boltnál, és még átverni sem akarnak, hogy hiba esetén javított, illetve gyengébb terméket adnak vissza.
petata: Sima 560 tesztje, még AB beállítások is, a honlapomon.
Sátán44. [moderálva]
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
traders
tag
válasz
jookomak #7218 üzenetére
Najó de egy próbát megér mert a visszaigazolásnál már a korrigált (ha egyáltalán módosul) ár jelenik meg és ha ott gubanc van akkor azonnal le is mondhatja...
Én inkább a garancia miatt aggódnék mert ha megszűnik a bolt akkor sajnos szerencsés esetben is külföldre kell postázni... -
dilipok
veterán
válasz
jookomak #7218 üzenetére
Ez mi????
tudod ki rendelne innen akarmit is... Ha megrendelek valamit pl kedden, X aron, akkor en azt varom el hogy csutortokon X aron erkezzen meg, nem X+-akarmin. Nyelje be az arfolyamingadozast, stb. Nem a vasarlo gondja. Kepezzen ugy arat, hogy ne legyen ezzel problema... Szanalmas hozzallas...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Steam topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged