Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ates85

tag

Egyre jobban úgy gondolom hogy az Asus kártyát kell, hogy megvegyem sokan mondanak jókat róla, és elég hatékonynak néz ki a hűtése DCII kártyáknak, és amúgy is akármilyen Asus alkatrészem volt a gépemben, gond nélkül tették a dolgukat, ha lecseréltem őket az csak azért volt mert elavultak, és a gépházamon is büszkén hirdetem, hogy Powered by Asus. Ami miatt gondolkozok még Gigabyte kártyáról, mert a jelenlegi kártyám is Gigabyte, és lassan 4 éve van meg és soha nem volt gondom vele, habár olvasgattam itt hogy pár embernek gondja támadt már az új Gigabyte GTX 560-asokkal. A másik kártya amin szintén gondolkodok a Gainward GTX 560 Phantom, nagyon megfogott az egyedi hűtése és akik tesztelték mind azt írták, hogy nagyon csendes és hatékony, ez is csábító számomra de kb 5000 Ft-tal drágább mint az Asus GTX 560 DCII OC kártyája, így az a dilemma, hogy megér-e az a hűtés ennyit.

Ja és valaki tudna akkor segíteni egy még megválaszolatlan kérdésemben?
    Nagyon szeretnék pár véleményt, tanácsot ezzel kapcsolatban kapni.
    Tehát az új kártyák két pcie tápcsatlakozót igényelnek. Nos az én tápomnak ugyan van két ilyen pcie csatlakozója de nem külön ágakon hanem úgynevezett duál módban vannak. Kérdésem, hogy ha nem külön ágon lévő pcie csatlakozókról kapja a tápfeszültséget a kártya akkor lehet valami gond belőle? Ha a kártya mellé adott átalakító kábelt (két 4 tűs egy pcie-re átalakító Y kábel) használnám inkább és ezzel két külön ágról kapná a kártya a tápfeszültséget az jobb lenne?
    A tápegységem: Chieftec GPS 550AB-A

A jelenlegi gépem további összetevői:
    Intel Core 2 Duo E8500 3.1 GHz
    Cooler Master Hyper TX2
    Asus P5QL Pro
    2x2 GB Kingston ValueRam
    Gigabyte 9800GT 512MB

Új hozzászólás Aktív témák