- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
danika0670 #903 üzenetére
ne köszönd, nincs mit, nekem is lett gondom a gépemmel éjszaka, ez az első asztalim nagyon sok év után, ahhoz képest gördülékeny volt ( :
szintén gskill és ryzen, azokat ajánlották h nagy arányban probléma mentesek, azok is voltak
memtestet pedig felejtsd el, anno sokat szervizeltem és dolgoztam szervizben, nagyon sokszor megcopatott' mire rájöttem kb semmit nem ér, vagy ráhibázik v nem ( : -
Chaser
legenda
válasz
danika0670 #900 üzenetére
ha inkompatibilitási gond nem kötelesek cserélni, de elmondottakból inkább más lesz ez
memtest egyébként semmit nem ér, futtatod 24 órán és nem jelez hibát, miközben defektes a ram ( : ami nekem anno 100%-ig bevált és max 15-20 perc alatt kidobta a hibás ramot:
prime95 blend, mellette chrome csillió' tabbal, film lejátszás, zene, egyéb bármilyen háttérben futó sw-ek, akkor is ha alulfeszel az ember és túl kevés a fesz a cpu-nak
van egy "mi a baja a gépemnek topik" v hasonló, sztem ott kérdezd meg mi lehet ez, hátha valaki már futott ilyenbe -
Chaser
legenda
válasz
danika0670 #898 üzenetére
ahogy mondod, valami folytán inkompatibilitás van, sok csúnyát lát az ember ha ilyennel foglalkozik, semmi nem kizárt az biztos
végig lehetne próbálgatni több gépben a 1660-at, illetve más kártyákat próbálgatni a zenes gépbe, akkor derülne ki 100%-ra h erről van-e szó, és lehetne tovább lépni, csak ez ugye alkatrészek hiányában nem egyszerű, én eladnám és vennék mást, gariztatni ha minden működik nincs mit, ha komplett gépet vettél amit a bolt állított össze saját konfogban, akkor igen
azt nem értem, ez most derült ki? vagy eddig jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest