- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Sziasztok, olyat lehet csinálni hogy egy adott játékhoz beállítok egy színprofilt? Tehát hogy csak egy játék (vagy játékok) alatt menjen bizonyos színbeállításokon, az asztalra visszalépve pedig visszaálljon az alapra?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #24761 üzenetére
A 3.0 verziónál már elvileg semmi gond nincs, de szerintem maradj az msi-nél.
-
addikt
válasz HaZsolt #24732 üzenetére
A bányászok már mindent megvesznek, kezdődött rx470-el, és úgy néz ki hogy gtx 1080-al ér véget. Amelyik kereskedőnek volt raktáron ezekből a kártyákból egy csomó, és kivárt egy kicsit, majd eladta 2-3x áron, az most az új A4-es audijával megy horvát tengerpartra
-
addikt
válasz Dtomka #24645 üzenetére
Én 3 hete vettem, de ha így megy tovább, 1 hónap múlva eladom 300-ért (már persze ha lesz olyan buggyant agyú, aki megveszi) aztán várok pár hónapot, majd normál áron veszek egy másikat, a különbözetből meg veszek egy légkondit
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Ahogy nézem az árakat, nagy mákom volt 3 hete az 1070 asus rog strix el 125-ért újonnan, innen az apróról. És nem is tudtam erről a bányászatról, 70K-ért adtam el a 480-at, most meg 120-ért tudnám, de nem mennék vele semmire mert most nem 55-öt kéne ráfizetnem a cserérre, hanem 130K-t Brutális ami megy.
-
addikt
válasz ricsi8800gt #24145 üzenetére
Arra is kaptam választ, olvass vissza Én is FE-t akartam, csak volt egy nagyon jó ajánlat itt aprón, aztán nem az lett, hanem egy strix. Az FE-nek azt írták van egy kis hangja játék alatt, cserébe hatékony a hűtése. Bár Az FE-t inkább kis házakba ajánlják, mert kifelé tolja a levegőt. Igazából szinte mindegy hogy milyet veszel ha új, van rá gari, aztán kész. Elvileg az FE kártyáknál a legkisebb a meghibásodás aránya. A zaj meg hát, kinek mekkora az ingerküszöbe, nézz róla YT-n videót, aztán döntsd el hogy neked megfelel e. Nekem pl van egy első szériás ps4-em, van aki szerint őrült hangos, engem meg egyáltalán nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ricsi8800gt #24139 üzenetére
Pár napja tettem fel ezeket a kérdéseket, olvass vissza. Egyébként nem fogod megbánni a cserét, lehet hogy drágább a kártya, de kárpótol a látvány, és az hogy nem kell bíbelődni a beállításokkal, felraksz mindent very high-ra vagy ultrára, aztán hadd szóljon.
-
addikt
Hát mivel az alaplapom nem Z-s, így mindenféleképpen lapot is kell cserélnem, mert nem sokra megyek egy K-s procival egy B-s lapban, Na mindegy, ezt hagyjuk itt, kell egy K-s i7-es proci, nincs mese. De inkább egy 4770 K-t veszek már, ha már úgy is alaplapot kell cserélnem, mert kb a 3770K meg a 4770K egy árban van, vagy ha találok jó árban egy 4790K-t, akkor azt vennék szívem szerint. Az már remélhetőleg elég lesz.
-
addikt
Amúgy mit ajánlanátok a 3570 helyére? (1155 helyett max 1150 mert nincs kedvem ramot is cserélni)
-
addikt
válasz core i7 #24114 üzenetére
Hát ez is attól függ, én pl úgy játszok hogy fixálom az fps-t 60-ra, nekem ez így bőven megfelel, és egyelőre a 3570 még jól muzsikál a 1070-el, még PUGB alatt is. GTA V alá lehet hogy kevés lenne, de azzal meg nem játszok.
-
addikt
válasz ->Raizen<- #24097 üzenetére
Amit aláhúztam, azt átraktam korlátozottról teljesre, és ennyi. Mindenhol marad a teljes, nem változtat rajta.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
A mai nappal beléptem én is az 1070-esek táborába, végül is egy STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-re esett a választás.
Amit egyből észrevettem az amd kártya után, hogy fakóbb a képe, aztán megtaláltam a beállítások között hogy a kiemelt dinamikatartomány korlátozottra volt állítva alapból, átraktam teljesre, most már minden ok.
Van még valami beállítás amit alapból nem jól állít be a telepítés után, és érdemes változtatni rajta?
-
addikt
Mi történik az árakkal egyébként? 110 ezres kártya most 3 nappal később 142 meg ilyenek. Tüntetnek a videokártyaüzem dolgozói vagy mi? Ha ez tudom el se adom a kártyámat, mert ahogy nézem, most nem veszek másikat, aprón is tisztára megbolondult mindenki az árakkal. Azt hittem ez a bitcoin blődség csak az amd vonalat érinti.
-
addikt
Ilyen a szerencsém, tegnap még 5-7 helyen volt FE 122-126K között, ma mindenhol 148, ahol tegnap 126 volt, ez igen, nem semmi árnövekedés egyetlen éjszaka alatt
-
addikt
válasz Chaser #23872 üzenetére
Hát nem tudom, minél többet olvasok, annál bizonytalanabb leszek, a 3 ventis giga kártyákra is elég sok a panasz hogy cicereg meg röfög és mikor indulnak a ventik nagyon hangos, aztán sokaknak a háromból 1 venti el se indul, akkor az msi aero állítólag gyengébb teljesítményben. Megmondom őszintén nekem a GIGA FE tetszik, de azt meg itt szólták le sokan, szóval lövésem sincs mit vegyek, mondjuk a GIGA FE 122K és van rá 3 év gari, annyira hangos csak nem lehet mint egy ps4
-
addikt
Köszönöm a válaszokat Aprón szokott lenni jó árban néha msi aero meg asus turbo, ezek ügye 1 ventisek, de ha nincs ezekkel semmi gond, akkor lehet bepróbálok egy ilyet.
-
addikt
Sziasztok, 1070-es kártyából mik az ajánlott, illetve a nem ajánlott verziók? Ezek a mókuskerekes verziók mennyire hűtenek jól, és mennyire hangosak mondjuk a 2 ventis társaikhoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest