- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
Azok az ertekek a tablazatban csak a hivatalos out-of-box boost clock, nem jelent sokat, otthon ugyis mindet 2000Mhz fole rakhatod. Az EVGA vs. Palit kerdesben szerintem mindegy. A Palit-nal nagyobb a huto, az EVGA-nal jobb picit a tapellatas (10+2 vs. 8+2), de egyik se nyom sokat latba hacsak nem akarod a vegletekig huzni a kartyat es minden Mhz szamit.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
NFree
addikt
Én ugy értem mga a vrm rész nem kapott erősebb alkatrészeket ami bírná a terhelést s nem melegszik annyira csak a hűtést javították engem ez zavar,(persze ez kiterjed maga a vrm részre is és jobban hűt , s így már nincs vele probléma de engem flusztrál kicsit. Míg a classin egy sokkal combosabb vrm található nekem csak ez bántja a kis buksimat egyébként biztos rendben van a kari (icx) . De engem melbevágott mikor ez megtörtént . Ugye az előző generációt kiszolgálta de ide már gyenguska volt sajnos. Pedig a 980ti gpu-k is zabálnak rendesen .
pl 980 ti vel sokkal hangosabb a tápom mint a 1080-alvga
-
Imre9211
tag
Azóta megoldódott Nem ez volt a megoldás. Azt a kódot el se fogadta a gf exp. mert más tagolású .) Kedves aqua-s úriember küldött egy linket
Itt a lépéseket követve pillanatok alatt megkaptam emailben az ac origins kódot Csak kicsit nyakatekert a módszer,(még a videokari sorozatszáma is kellett-nem vicc- ) úgyhogy aki szintén először kapott kupont pl a videokarijához, annak itt a link ha nem tudná merre hány méter mint pl én
Asus TUF Gaming FX707VI i7-13620H RTX 4070 16GB DDR5-5600 Crucial 1TB PCIe® 4.0 NVMe™ M.2 SSD
-
Milka 78
nagyúr
Nekem viszont kell egy 6 pines szálanként húzott kábel,mert az előző az 2x8 pinen éldegélt.Kíváncsi leszek mit gúrit az 1540-es 980ti után,mert az nagyon ment míg el nem halálozott.
Televan : El leszek vele egy ideig,mert kicsit más ez a gép mint a Kaby és van vele még szívás,de majd csak összehozom
[ Szerkesztve ]
-
lajkaa
tag
nem segít :/ Egyedüli megoldást redditen írtak a problémára, de ott több embernek belelógott a kábel az egyik ventibe, ezért viselkedett ugy a kari mint nekem. Arra gondolok, hogy nálam pedig tönkremehetett az egyik, ezért megy maxon folyamatosan a másik.
Gari sajnos nincs rá. Érdemes bevinni valahová? Tudják cserélni a hűtést?Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
syberia
veterán
-
diegho
nagyúr
-
BullKoxa
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat!
propetya85 : Te talán kint lax? Akkor megéri kintről rendelni? Én kinti ismerőshöz küldeném, ő pedig küldené nekem Hun-ba. Hogy ebbe se kössenek bele, ( hogy nem kinti címet adok meg a boltnak. ) , De még várok a áresésre , nem fontos nekem ha már 1.5 hónapja elvagyok a GT610-l akkor akár nyár végéig is kibírom komoly vga hiányában.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
köszi a választ (és a többieknek is köszi )
a másik topikban - 1080ti-hez meg pont az ellentétét javasolták - bár az többet is fogyaszt.
úgy volt hogy egy 1080ti-t veszek, de aztán láttam, hogy 154k-ért hozható a 1070-es és a nagyobbikat visszamondtam.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Napelem
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest