Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Egy nagy szerencsém, hogy időben megvettem a GTX 1070-et. Mégha ez az MSI AERO sikerült csak a végén. Az AMD RX 470-et normál ár alatt adtam el ismerősnek, mert mindenkinek már nagyon sürgős volt ez az üzlet. Nekem a GTX 1070, amig neki egy VR képes videókártya kellett. 50ezerben odaadtam és nem árultam zsákbamacskát. Neki ez a teljesitmény elég volt, csak a VR-t tudja megjeleniteni és kész. Most használtan sem vennék videókártyát, amig ezek a szériák kifútnak. Drágán adják, kiemelve a "Bányászatra alkalmas" jelzővel. RX 470-et 4GB videómemóriával 100ezerben. No comment, vagy mégis... :D Minden videókártya ára emelkedett, miközben nem tudom mennyit és milyen órajeleken ment egy ilyen bányász-kártya. Miközben az üzletben alig drágábban újat kapok. Felemelték az árakat, mert hiány keletkezett a legfrissebb generációs videókártyákból a jó ismert okokból, miközben a használt kártyákból itthon és külföldön oldalakon keresztül lehet mazsolázni. Vásárolt ár felett adják, miközben használtan már annyit sem érne... és ha nálam tönkre megy. Majdnem pofátlanul drágán, ami nekem érthetetlen, amikor némelyik videókártya generációkkal régebbi vagy belépő játékos szintre alig elég a teljesitménye, de az árát mégis magasra feltornázva akarják eladni kihasználva a játékost aki nem bányászni szeretne. Hanem csak játszani.

Új hozzászólás Aktív témák