Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
kész a net..eléggé elmebeteg a sebesség
-
Cyberpunk
félisten
Ja rendesen leterheli mint a 8 szálat. Persze ha HT off akkor kisebbek a hőmérsékletek, de akkor meg már nincs akkora előnye a Quadokhoz képest.
Én is csak kényszerből raktam rá a gyárit mert a giga lapokra nem megy rá az LGA775-ös hűtés pedig ASUS-okon rajta vannak azok a furatok is. A pénz az meg időközben elfogyott majd fűzi után -
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Játékos #17184 üzenetére
Ja kösz
Hát ja a tuning az némi szerencse kérdése azt tudom. Bár remélem az enyém ilyen, de még nem volt módom kipróbálni mennyit is megy. Jó hűtés hiányában
De mindenesetre abban biztos vagyok hogy ehhez a procihoz egyáltalán nem árt mert melegszik mint a veszedelem. Engem a régi P4-esekre emlékeztet -
Cyberpunk
félisten
válasz
Laraxior #17167 üzenetére
Hát ja egyenlőre aztán majd jó lenne az NB-t is beiktatni a rendszerbe.
Csak kéne valami jó oldal ahol lehet frankó cuccost vadászni. De majd szerintem csak szép apránként szerzem be a dolgokat. Az biztos hogy kéne a víz mert ezzel a procival léggel max 4GHz ig lehet el menni, de csak akkor a faszán szellőzik a ház. De már akkor is nyaldossa a 90 fokot, legalább is prime-ban
No meg hát az én procim se egy alacsony vid-es kell neki a fesz 3,3GHz-en csak 1,1V-on hajlandó stabil lenni -
Elmör
őstag
válasz
Pttypang #17180 üzenetére
Nekem is fájt már régóta vízre a fogam, de nem lehet mindenre spórolni. Meg belegondolva, hogy mennyibe kerül, nem okozna akkora élményt. Ez olyan érzés lenne, hogy megveszi az ember, nagyon izgul minél hamarabb ki akarja próbálni, aztán megszokja és csá. Ez van a kocsimmal is, ezért akarom lecserélni, most arra spórolok.
-
DonMedve
addikt
Ahoy.Skacok valaki nem tud EP35-DS4 lapra fet blokkot?Eladót?Ha esetleg valaki hallana sikitson!
-
shteer
titán
elég lenne neked egy 400-as is
-
Laraxior
titán
válasz
Pttypang #17168 üzenetére
de..autó lökháritóra... most néztem csak meg hogy mit művelt vele a macska amit elbasztam...
Teljes rekonstruálás kell neki... még pár macskaszőr szál bele van ragadva az elején... valami vörös valamibe... gondolom nem vérjól szétbaszta az autómat az a kurva macska... remélem megdöglött
-
Cyberpunk
félisten
Na hali rám tört a moding láz. Egy kompleszórós hűtést szeretnék össze dobni csak nem igazán tudom hogy is kéne. Az a gond hogy nem sok infót találni a dologról.
Érdekelne hogy ti mit gondoltok a róla -
DonMedve
addikt
Nah Skacok!!!Csitt!
Nehogy ilyen hülyeségen összerúgjátok a port!Kedves Játékos!Nem,semmi problémám veled,ha lenne tudnál róla nyugi.Alapvetően már belenyugodtam,hogy marad a GTX+,amikor a sráccal beszéltem,és igen részletre adja.De azt hiszem,hogy a hsz-ben utaltam rá,amit visszaolvastam,de nem éreztem benne,hogy leugattalak volna vagy bármi más,negativ hangvitele lett volna az írásomnak.Ha esetleg igen,akkor kérlek bocsi nem állt szándékomban,még távolról sem.Ha valami gondom van azt nem a topikban hanem privátban tudatom veled vagy bárki mással!
Megj.:Jah,és gondolod 1,5év múlva ez a kari fog dohogni a gépemben???
Lehet...!
-
ööö csak nekem tűnik úgy hogy a semmin vitatkoztok?
-
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #17138 üzenetére
Oszi!
Nem tudom, mit néztél el, de sajnálom, hogy figyelmetlen vagy! Sztem ugorj neki mégegyszer annak a néhány HSZ-nak!
"Én nem tudom, van velem valami bajod?! Ha van, akkor beszéljük meg! Nem baszogatni akartalak vele, csak érdeklődtem."
Ezt arra írtam Mackónak, mert úgy éreztem, egy kicsit felkapta a vizet:
"3év gar..!Különösebben nem hat meg,ezen is van még kettő!..." Kezdetű HSZ.
Jajj, szerintem hagyjuk a fenébe! Valószínűleg hibát akarsz bennem találni!
Biztosan van is, de az nem a rosszindulat!
Miért ne írhatna Medve?!
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #17137 üzenetére
ugyanugyan... akkor ez mi?
"Én nem tudom, van velem valami bajod?!Ha van, akkor beszéljük meg! Nem baszogatni akartalak vele, csak érdeklődtem."
ezt elbasztad fater
csórikámnak nem elég hogy nem neked irt.... még le is baszod hogy hogyan válaszol...
írhat Medve? vagy ne is irjon? -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #17136 üzenetére
Nem nyomtam el semmit! Én Mackótól kérdeztem!
Ő meg válaszolt is .
De a jövőben inkább kérdéseimet is megartom magamnak. Nem ér ennyit a béke...Szerk.: "kicsit kínos..."????
Nekem?
Beszarok rajtad töki!Ja! Nem tudom, a környezetedben mennyien szoktak ugatni, de én elég ritkán.
Ismét leírom, semmi rosszindulat nem vezérelt engem. Rád nem biztos, hogy ezt el lehet mondani. -
Laraxior
titán
válasz
Játékos #17135 üzenetére
"Mit tud ez a Gainward-hoz képest?
3 év garival, kurvajó hűtővel uganennyiért másnapraakezedbepostával? Azt, hogy XFX?"
Én erre vagyok kiváncsi hogy ez hogyan született....
ugyanis amire válaszolsz itt az nekem szólt... és Te mégis leugatod csórikámatA semmiért....
erre válaszoltad azt amit:
"Neked ördögöd van!
Ez a kari lesz az enyém!!Sajnos csak jövő hét csütörtökön kapom meg mert a srác elment egy hétre melózni!
Pont lecsúsztam róla!
1hétig nem lesz gépem!"
elnyomni nem nyomhattad el a válasz gombot mert a közelben sincsen hsz-e Medvének....
Tehát?
Most azt hiszem kicsit kínos a helyzet -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #17134 üzenetére
Igen, láttam, hogy alapból 666MHz, de lehet, hogy megfingik 700-on. Bár abszolút nem vagyok annak híve, hogy koppon menjenek az alkatrészek, és 10-20 MHz-nem semmi jelentősége nincs sztem. Nem is akartam én vitázni ezen senkivel, nemhogy haverokkal!
Tényleg csak arra voltam kíváncsi, hogy mi miatt döntött úgy Mackó, ahogy.
-
Laraxior
titán
-
Játékos
addikt
válasz
DonMedve #17131 üzenetére
Mackó!
Én nem tudom, van velem valami bajod?!
Ha van, akkor beszéljük meg! Nem baszogatni akartalak vele, csak érdeklődtem.
De ha már itt tartunk;
-az XFX-re inkább 1,5 gari van, mint 2, és mikor eladod másfél év múlva, nem biztos, hogy annyit ér a "hamarosan lejáró gar.", mint a "még másfél év gar."
-az XFX már ment fél (vagy másfél?) évet, ez meg új,
-meg jól húzható (ha érdekel Téged),
-meg jobb a hűtése,
-meg 55nm-es a GPU.Egyébként esküszöm, hogy nekem teljesen mindegy, hogy Te, akit sose láttam, tőlem 500 km távolságban milyen VGA-t használsz. Tényleg csak érdeklődtem.
Vagy haverod, és odaadja részletre?Mert az tényleg sokat nyom a latba! Na hagylak én békében. Remélem, nem gázolok a lelkedbe!!!
Oszi:
Mi az, hogy OC-s?Nem OS-c, hanem Gainward Golden Sample. Alapból 625/1100 a GPU/mem. De 730-on kezd el hibázgatni a saját hűtőjével...
-
DonMedve
addikt
válasz
Játékos #17129 üzenetére
3év gar..!Különösebben nem hat meg,ezen is van még kettő!De kérdem én,hol lesz ez a kari,két év múlva?A másik,hogy alapvatően Gigabyte-ot akartam,de a srác aki ezt adja,őt személyesen ismerem,tehát tudom honnan van a kari.Meg olyan feltételekkel adja,amit mások nem nagyon tennének meg,és én is könnyebben meg tudom oldani!Ennyi az egész!
-
Laraxior
titán
válasz
Játékos #17119 üzenetére
ha veszel a GTX260ra blokkot akkor olyat vegyél mi jó a GTX280ra is..hátha később kevés lesz a kari. A VG blokk a legköltségesebb vétel a vizben, egy blokk, egy VGA..nagyjából. procinál kicsit más. Én ezt fogom az i5nél is használni,majd csináltatok külön lefogatót
D-Tek Fuzion V2nagyon bizonyít a quadon
-
Laraxior
titán
Don Medve bácsinak egy ördögi kártya
GPU: 666MHz -
Elmör
őstag
Próbálta már valaki az nVidia 3D-s Vision szemüvegét?
Most olvastam róla 1 tesztet, miszerint nem túl nagy dobás, volt akinek fájt tőle a feje, szédült meg ilyen nyalánkságok, de ami a legmegdöbbentőbb, hogy XP alatt nem működik, csak Vista és Win7 alatt!!
Az de durva lenne, hogy vennék ilyet moncsival együtt sok pízért aztán egy régebbi gépen meg se tudnám nézni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest