Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #18765 üzenetére
Szia Fater!
Nagyobb tuning guru vagy mint én, de nem lehet, hogy azért nem vált vissza a karid, mert már a win startuppal engedélyezed az OC-t? Tudom, hogy csak 3D performance, de lehet akkor is bezavar. Próbáltad alap beállításokkal is? Ha az a kép amit linkeltél már a visszavétel órajeleit mutatja, akkor nem szóltam, nem tudhatom fejből az összes kari gyári órajelét.Attis: köszi, Zolival is jót röhögtünk ezen. Brutális néha mi megy a boltban ha még O. Attila is lejön és elkezdek sztorizgatni, akkor ha valaki bejön azt látja, hogy 3 férfi röhög a pultnál, de vajon miért?
Ha ad rá tényleg 3 nap garit, akkor gyorsan le tudod tesztelni, kiderül pár óra után ha gond van vele sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest