Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Elmör

őstag

válasz Játékos #18795 üzenetére

Mehetek veled legközelebb vásárolni? :DDD
    Tényleg csúnya dolog. Ha még átcseréli valaki és úgy fizet érte normál összeget az ok, de a hazakísérős az már durva, biztos régen volt és szegény voltál mint a templom egere és utána gyóntál, úgy már elfogadom. :D ;]
    Nekem életemben egyszer volt csak zsebben hazakísérem dolgom és nagyon-nagyon megbántam. Voltam kb 12, amikor egy táborban megtetszett 1 srác matchboxa. Nem lehetett már kapni olyat, eladni nem akarta így az utolsó napon kicsempésztem a wc-be aztán másnap hazavittem. Olyan elkeseredett volt a srác, hogy ha most mennék vissza az időben jókora pofont adnék magamnak és ez még csúnyább dolog, mert itt nem egy mocsok multi lett megkárosítva, hanem az a gyerek, aki tényleg sír a játékért. :(
    Egyébként terveztem, hogy visszaadom neki, mert miután hazavittem soha nem játszottam vele, gondolom féltem is, hogy lebukok otthon (volt vagy 200 matchim, de anyám mégis tudta melyik új :D ) meg a lelkiismeretem is furdalt. Na pont ezért vagyok vele úgy, hogy ha másnál látok egy jó cuccot akkor inkább irigykedjek (ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy magamban elmondom minden kocsognak, de szépen megcsodálom és talán egyszer nekem is lesz), de ne vetemedjek ilyen galád dologra. Persze egy multi az más. :))

Új hozzászólás Aktív témák