- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz
Pepe78 #23372 üzenetére
Feszültséget soha nem emeltem (valahogy nem jött össze szerencsére) és körberaktam még 2x12 cm es ventikkel akkoriban.. Höfokkal nem volt baj.Meg fura hogy utána még félévig kifogástalanul működik és csak aztán romlik el amikor már rég nincs húzva.
Most 400 700 800 nál tartok ezeket még bírja játék alatt.Az más kérdés hogy a játékok nem bírják
-
Black-core
aktív tag
válasz
Pepe78 #23370 üzenetére
Igen.Régebben valóban így használtam egyes játékoknál..De már elég rég kb 1 féléve nem volt húzva.. Lehetséges hogy még csak most jött volna ki a baja? Egyébként felraktam rá egy eredeti biost de semmi változás.Csináltam egy modolt biost ami extra 3d ben low 3d-s órajeleket, feszt használ és így működik.
A játékok is mennek de persze akadnak mint a szemét mert ezek az órajelek jóval lassaban vanak mint az extra 3d-sek. Gondolom ez az órajel csak filmnézésre van vagy hasonlóra..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pepe78 #16986 üzenetére
Na az már elég baráti!
pisti88+: Jah, Quad dobott rajta az fix, de játékok többsége még úgy sem profitál (kivéve ugye GTA IV pl) a 4 magból, ilyen téren jobban jár a gyorsabb 2 magossal és ugye nem 3DMákkal játszunk. Bár a 260-nál már 3,6-on sincs proci limit ilyen folbontás mellett, nem hogy 4GHz-en.
Azért írom, hogy nem kell elkeseredni amiket kapott eredményül korrektek teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest