- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
ÉN a GTX285-t is drágálom,tisztán látszik annyival erösebb a 280-nál amennyivel magasabb az alaporajele,és nem nagyon lehet jobban rángatni csak a shadert.Viszont az indulo ára it 320font,a GTX280 pedig 280 font amin nem nagyon engedtek... de jol jártam én amikor 240fontért megvettem a GTX280-at....
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13260 üzenetére
Az SM BUS driverral nekem is vacakolt,de mindent meg tudtam etetni vele...a poweriso atom bugos a memoriába nyitja az ISO-t,még ilyet nem láttam...
amugy nagyon hasit a 64bites WIN7,amit nyomok azonnal ugrik....
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13256 üzenetére
GTA4-röl ugy nézem lemondhatunk...ha tudsz valamit szólj légy szives!
-
TTomax
félisten
87 C fokra felment Crysis Warhead alatt.... csucs beállitásra még mindig nem érdemes élsimit rakni...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13256 üzenetére
Na a power iso még esetleg...ugy látom jobban megy a tuning...de rendesen.... 730GPU... de melegszik is rendesen... 76C fok100%-os venti mellett...ez eddig csak 72C volt...
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #13254 üzenetére
181.20 WHQL... a Mirrors Edge kicsit jobban megy de hibaszázalékon belüli...viszont jobban tudok huzni a karin,sajnos az ALT+TAB nem megy... bezárja a jatékot... mindjárt rakom a Crysiseket...
Vigyázz mert a Daemon Tools nem nagyon megy WIN7 alatt...én a TC-hez szedtem le ISO plugint,kicsomagolom egy konyvtárba az ISO-t és onnan telepitek... amugy sem szeretem az emu progikat,könnyen behülyül a rendszer töle,a daemont elviseltem... -
TTomax
félisten
Na most kiderül a 64bites WIN7 alatt mit megy a GTX280....tesztek várhatoak...igy hirtelen ugy látom XP-t megszégyenitö a tempo...
-
TTomax
félisten
Win7 alól simán megy a VGA-m 712/1458/1260-at... vagyis itt játszok vele.Érdekes mert eddig se Vista se XP alól nem volt itt stabil,és jobban is melegedett.... lehet démárkolnom kéne egyet.....
-
TTomax
félisten
Kinn van a Mirrors Edge...
Pfu de vártam...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Használ valaki WIN7-et?Milyen driverral nyomjátok?
-
TTomax
félisten
válasz
DeSanto #13133 üzenetére
Kicsit macerás volt,mert olyan drivert kell választani ami felismeri a 8800GT-t meg a GTX280-at is...a 180.48WHQL ezt biztosan tudta...rakd be nyugodtan a GT-t és persze én vista alol nyomtam...ha a GT benn van akkor frissítsd az eszközkezelőből a driverét,mert nem biztos hogy találni fogja...párszor ujra kell majd indítani...aztán az NV vezérlőpultban a PhysX-nél tudod váltogatni melyik VGA számoljon neked
A Powerplaytöl pedig búcsúzz el amig benn van a 8800GT,mert ugye az azt nem tudja... a driver meg nem fog válogatni!
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Hűha így eltűnnek a hozászolások?
Milyen az új 181-es driver?Ha látja valaki írhatna véleményt...de az is lehet azt sem szabad.(#12990) SSJPeter
Te még tudtál rá válaszolniDriverröl semmi hír amúgy?Azt mondja meg nekem valaki hogy a jobb klikkes menüben miért van nekem 2DB Nvidia control panelom...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Gratula,nekem pl a 185.20 van fenn,eddig semmi anomáliába nem futottam bele,de az biztos hogy az utolsó WHQL a legstabilabb ami a 180.48,ezt már sokszor tapasztaltuk... ha szeretsz kísérletezgetni,és egy két fagyás nem rettent el akkor a 185.20,ha a stabil dolgokat kedveled akkor a 180.48WHQL.
(#12588) ImI87
Ezekhez a karikhoz jelenleg az egyetlen normális opció a víz, csakhát az már más téma -
TTomax
félisten
Jó ez az új driver....
-
TTomax
félisten
Én néha pasziánszozok is....
-
TTomax
félisten
Boldog új evet GTX tulajok
-
TTomax
félisten
Én megmondom töredelmesen,sosem futtattam furmárkot a GTX-el....egyszerűen játszok és ha kifagy akkor picit visszaveszek... most a gamer beállításom 700/1458/1250,itt nekem betonstabil....
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
RivaTuner 2.22
ForceWare GeForce drivers
up-to 181.xx support. -
TTomax
félisten
Egy általános tendencia az ATI userok szivárgása,az NV felé...még nem túl hangsúlyos,inkább csak egyenlítők az erőviszony...Az biztos az ATI kezdeti előnye elfogyott,persze ez nagyon sokba került az NV-nek.HA 2009 Q1-Q2-ben valami ütöset ki tudna adni az ATI,akkor tartóssá tehetné a profitot...
-
TTomax
félisten
válasz
Buldozer99 #12118 üzenetére
Gratulálunk,sok kellemes percet....
-
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #12083 üzenetére
Én a 22-es samsungot,de a kolléga aki árulja aktív topiclako
a 2ms ne mozgasson,mert parasztvakítás... az én samum is 3ms,de ugyanaz mintha 5ms lenne...mert valami dinamikus vagy hogy is van,nem vagyok otthon benne... a samsungoknak amúgy szép képe van ha lehet ilyet mondani TN-re....
(#12088) Abu85
Én azt hiszem dinamikus,és pontosan így van ahogy írod.... -
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #12079 üzenetére
Simán vehetsz 22"-t....
(#12081) Abu85
Nem túl jó taktika.Ha kijönne valami ami 40-50%-al gyalázná a GTX280-at (singleGPU),azonnal vinnék minta cukrot...(a környezetemben azonnal 3-4 lelne gazdára),és hát persze akkor ezen még lehetne ránc felvarrni,finomítani stepping váltással...viszont ha GT300-al egyszerre jön akkor megint elgondolkodok azon,hogy vajon melyikhez lesz jobb driveres támogatás...na mindegy ez még a jövő zenéje,köszönöm az információkat...azt gondoltam az RV870 hamarabb várható,valamiért úgy érzem,hogy az ATI-nak sem lenne jó ha nem lenne az Nvidia,és fordítva is így van ez... -
TTomax
félisten
Die GeForce GTX 285 wurde durch Übertakten der GeForce GTX 280 simuliert!
Vagyis köszönjük....amúgy ugyanezt tudja a GTX280,ez jól mutatja mennyi tartalék is van bennük...söt....
(#12076) bim
Pontosan erröl van szó,úgy látom az RV870 azért jóval erősebb lesz,vagyis kb 50%-al erősebbre várhato,a GTX280-nál...bár még elég korai találgatni.Eddig úgyis mindenki le NV fanboyozott,pedig nagyon messze vagyok töle.Egész egyszerűen engem mindig az aktuális egymagos legerősebb VGA érdekel,ezt most az NV abszolválta,de ha az ATI ad ki ilyesmit akkor azt vesszük meg ennyi... a váltás mértékét pedig 50%-ra lőttem be,hogy ne minden negyed évben szórjam a lovét... a Quad mellé pedig még platform váltás előtt még befér egy VGA aztén váltok én DDR3-ra,és hát reméljük addigra az Intel is normalizálja az árait,illetve a Deneb is beérik,bár ez utobbit nem várom erösebbre a yorkomnál.. szvsz nem alternatíva...pff...elnézést az offért... -
TTomax
félisten
FC2 is hibátlan lagmentes... és gyorsabb is....
-
TTomax
félisten
180.88...NFSU kisimult röcmentesre,és mintha megint minden gyorsult volna....
-
TTomax
félisten
úgy nézem a 188.88-as béta driver megint jó lesz....
-
TTomax
félisten
válasz
Szuperboci #11910 üzenetére
éppen ezt akartam irni...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
KDavid17 #11762 üzenetére
És BIAHH-ban te láttad az esőben a teherautókat a 4870-el?
Mert szerintem akkor irdd meg a topicban a beállításaidat,lehet szívesen vennék... amúgy a 180.43 az WHQL???Ja nem az...csak egy béta driver....kíváncsi vagyok te milyen effektet látsz radeonnal mert a DX10.1 amit a radeonok futtatni tudnak azok ebben a játékban nem effekteket tartalmaznak,csak mintavételezést ha jól tudom,tehát jobban fut radeonon elvileg de amúgy mégsem...elnézést a pongyola megfogalmazásért... remélem kb érted mire gondolok
(#11764) GuB3Ra
Na ehhez nem tudok mit mondani,mert mire a FC2 kijött nem volt radeonom... -
TTomax
félisten
A szóló kártyával is volt villogtak a crysis bokrok,gyári biossal... sőt néha nvidián is futok bele grafika bugokba,az sem tökéletes.Csak jóval kevesebb...az ati X2-esehéz a mai napig nincs olyan driver amiben normálisan megy a powerplay... sőt az rv770-en sem powerplay ami van, az rv670-em sokkal kulturáltabb volt ezen a téren,mi az hogy gpufeszt nem vesz vissza?
És ez nem azért van,mert én fanboy vagyok.... Ha ezek nem lennének azonnal atit vennék... mint ahogy most is az uj AMD prockokat nézegetem,pedig nem nagyon lesznek erősebbek a yorkomnál...
-
TTomax
félisten
Igen,de amíg Ti,meg mások teszteltek ,mi játszanánk...ott a szuper radeon hardver...csak éppen hol a textúrák villognak,hol kifagy,vagy a víztócsák vannak körberajzolva,esetleg az esőben nem látszik semmi...vagy nemes egyszerűséggel újraindul,vagy lekapcsol...így van ez a tesztekből nem látszik..ugyanarról beszélünk mi...
-
TTomax
félisten
válasz
Szuperboci #11737 üzenetére
Látod ez az amit Abu85-nek nem lehet megmagyarázni...ezt csak mi tudjuk akik RV770-röl váltottunk...üdv a topicban
-
TTomax
félisten
válasz
engusz #11445 üzenetére
Gratulálok
Neked RV 770 volt előtte nem?Amugy én nem nagyon járatnám 60fok közelében IDLE-ben...bár ha nagyon csend mániás vagyok akkor nem szóltam,viszont akkor megérné buzerálni a BIOS-t mert ha jól emlékszem lehet még a Vcore-t lejjebb is venni...
Amugy megint csak pislogok egyre többen leszünk,hiába na jók a GTX-ek és a jó árakat az ATI-nak köszönhetjük...
Hajrá ATI,eleget keresett már az Nvidia....
-
TTomax
félisten
Az elég érdekes,mert itt a 181.00 beta is...
-
TTomax
félisten
válasz
zsolt1129 #11366 üzenetére
Viszont az árát is elkérik az OC-nek...És minden ref kari megy az OC jeleken,tudom nem mindenki szereti...és igen az OC-s karik kicsit jobban mennek..kinek mi a fontos.Én vakaródzok amúgy egy kicsit az OC-s kariktol,mert nem érzem,hogy kapnék valamit a plusz pénzért,persze ez csak magánvélemény....
(#11369) zsolt1129
A pótvizsgának is van pótvizsgája... -
TTomax
félisten
Nem te árultál 6pinre átalakítót?Valakinek itt mintha lett volna az aláírásában...
Kolléga keresi... -
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #11361 üzenetére
GTA4 kifagy 700/1460-on ahol eddig betonstabil volt Crysis warhead menü diavetítés,játék laggol,eddig jutottam ment vissza a whql,és láss csodát minden okay....
-
TTomax
félisten
Felejtsétek el a 181-es drivert.... még mindig a 180.48 WHQL a legjobb...
-
TTomax
félisten
Jó nézni,hogy egyre több GTX tulaj lesz,érdekes dolog ez...nem véleményezem mert elfogultnak gondoltok...
-
TTomax
félisten
Nem kéne a topic címét átírni? GTX260/280/285/295,vagy GT200/200b?Mert szerintem új topicért kár lenne...hiszen "csak" refresh....
-
TTomax
félisten
Én nem tudom,de nekem nagyon szépen megy a GTA4....
Most nem tudom mi a gond.... -
TTomax
félisten
válasz
Dark KillerX #11218 üzenetére
Most ezt nem értetted,egy tesztről volt szó amiben pl a sütikel hasonlítják össze... pl a mákos bejglit a dióssal... csak ugy,hogy mennyi ,mák van a diósban... itt erről volt szó.
(#11219) Abu85
Elég nagy baj ez...nekünk,usereknek...
-
TTomax
félisten
válasz
Laraxior #11206 üzenetére
Én kihagynám ezt a helyedben...persze te döntöd el mire költesz,de ez nem lesz egy hosszú életű VGA,ennek a kiadása nekem azt sugalja nem lesz 09Q1-ben GT300
Ez a 448bit megint egy szivás lesz,mint ahogy a GX2-ön a 256 bit volt...
Meg hogy ezt hogy fogod vizezni,és egy blokk mennyi lesz rá.... nekem nagyon nem szimpatikus ez a dupla PCB megmondom mi jut nekem az eszembe... a 7950GX2... az jut az eszembe... ugye nem kell ecsetelnem mekkora bukás volt... -
TTomax
félisten
válasz
Sziszifeca #11203 üzenetére
-
TTomax
félisten
válasz
Cyberpunk #11153 üzenetére
És még egy érv a 64 bit mellett hogy itt nincs 2 GB-os korlát (tehát ennél több memóriát is ki tud osztani egy programnak) tehát csak ajánlani tudom
Értsétek meg már végre könyörgöm,csak akkor tud 2G-nél többet társítani ha van 64 bites támogatása az adott programnak.... na most nézz utána hány játéknak van 64 bites nativ támogatása,ja hogy egy kezeden meg tudod számolni
...amely programok a feladatkezelőben csillagozva vannak,azok mind úgy futnak mint 32bites vistán...
(#11150) Dark KillerX
Igen Dual-ban megy 2X1G... azért irja -
TTomax
félisten
válasz
laragirl83 #11144 üzenetére
Igen gondoltam,hogy nem fogod még másfél évig a konfigod hajtani...azért írtam a végét direkt,kár rá költened fél évre...
-
TTomax
félisten
válasz
laragirl83 #11137 üzenetére
Igaz,nem engem kérdeztél de reagálok én is... Nekem is 4G RAM van a gépemben.Ha még egyet 1G-t raksz be akkor azt még teljes mértékben látni fogja,illetve a címezni is.Ugy tudom amúgy 4-t fog látni a 4-böl,de csak 3.2G fog használni.Igen a dual channel miatt jobb ha párosával pakolgatod be őket.Arra érdemes lesz odafigyelned,hogy a lapod szereti-e ha mind a 4slot "tele" van a Giga lapok nyűgösek erre,lehet hogy normálisan csak 2X2G-t fogsz tudni hajtani...
Gyakorlati tapasztalatok...
32 bites vistát használok,ennek oka az hogy jelenleg ez a legproblémamentesebb oprendszer.Figyelgetem játékok alatt mi mennyit foglal és az első játék ami komolyabban kilóg a 2G-böl az a GTA4,a jövőben várható még jó néhány játék,ami még bele csúszhat ebbe.Másrészt azt érdemes még végiggondolnod,hogy mikor akarsz DDR3-ra átállni,mert előbb-utóbb sajnos kell...szerintem ha még egy jó erős másfél 2évig nem akarsz alaplapot cserélni akkor érdemes a plusz 2G ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP szerverek áron alul
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest