- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark0179
csendes tag
Köszi az infókat.. hát igazából mielőtt elmentem volna LAN partyra azelőtt az alaplapom chipkészletét akartam felrakni ami n980a SLI a neve.. mert úgy gondoltam az megoldja a társproceszoros hibámat mert az eszközkezelőben írja sárga felkiáltójellel hogy nicns felrakva de nemtudom mivel kellene próbáltam már mindennel .. na és elmentem lanozni.. lanozás vége fele visszajöttem a szünetemről és nézem villog a monitor.. a kérdésedre a válasz: Gridnél kezdte el ezt.. aztán cod2,cod4,cod5,farming simulator 2015 nél nem csinálja.. pedig egésznapmegy a gép..
-
okoska74
senior tag
Win 7 alatt még régebbi driverrel nekem se volt gondom de win 10 -nél sem vettem eddig észre csak mióta frissítette magát. Az a tapasztalat, hogy játéknál ill. film lejátszásnál feltűnő pillanatnyi kép kimerevedés. Egy 1.5 órás filmnél kb 2x - 3x fordul elő. Nincs összefüggésbe a film típusával (avi, mkv, stb. ).
Megpróbálom visszaállítani a régebbi drivert.
Nem hiszem, hogy a konfigom lenne rossz. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest