- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ASUS notebook topic
- Webkamera topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi66
csendes tag
válasz
Rocky96X #800 üzenetére
A visszatett biosszal ugyanúgy csíkoz?Remélem maradt azért kép rajta.
Na a lényeg amit akarok kérdezni,hogy vissza nyerted a képet?Mert csak akkor érdemes megcsinálnom.
Hogyne csinálnám meg.1 Kártyával több vagy kevesebb..Hehehe...
Ma adták fel a Fluxot amit rendeltem,holnapra remélem megjön.
Majd akkor megdumáljuk az időpontot,vagy írhatsz PM-ben inkább a címek egyeztetése miatt!
Addig is Szia. -
tibcsi66
csendes tag
válasz
Rocky96X #796 üzenetére
Szia.Merre laksz?Szívesen reballozom Neked ingyen bérmentve,mint első referencia munkát itt a prohardveren.Ha gondolod.Én Pécsett lakom.Egyébként 100 utolsó kártyából 93 lett tökéletes,van amelyiket már 1 éve használják gond nélkül.
Itt láthatod az általam javított kártyákat amiket már eladtam,ezeket mind hibásan vettem!!!
-
tibcsi66
csendes tag
válasz
Rocky96X #793 üzenetére
Szia,a csíkozás az Reballozással jön helyre.Ilyenkor nem kell bioszhoz nyúlni mert az nem hibás.Lementetted az eredeti bioszt?Akkor még PCI kártya segítségével 1 Boot pendrive
és Nvflash progival vissza tudod írni a bioszt
Utána golyóztasd újra.Én a gépemmel javítom az ilyen kártyákat 1 Bird Any 5000
segítségével.
Itt az Én kis drágám,itt is vettem csak akkor még 1666 USD volt!http://www.ebay.com/itm/BIRD-Any-Chip-5000-PC-VGA-Games-DARK-Infrared-Repair-/160631759719
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest