Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ferrari fan
tag
válasz

Gézengúz

üzenetére
						Nah, hali
Elég kemény este áll mögöttem, sikerült a flash (nvflash --index=0 -4 -5 -6 bios.rom), viszont miután újraindítottam a gépet nem adot képet egyáltalán a kártya
Most sikerült az integrálttal képet alkotnom, majd pedig vissza flasheltem az eredeti biost és voalá van újra kép.

Valószínű most egy darabig nem piszkálom inkább
Köszi a segítséget mégegyszer! - 

Ferrari fan
tag
válasz

Gézengúz

üzenetére
						Először is köszi a segítséget, megtaláltam a cikket, majd ha hazaérek megnézzem mit lehet tenni, vakon pedig a leírás alapján mennie kellene csak floppy helyett pendrive...
Lehet készíteni "vak-flash" floppy-t is, ilyen esetekre, de előtte mindenképpen szükség lesz az eredeti bios-ra.
A "vak-flash" floppy egy sima boot lemez, amihez szerkesztünk egy autoexec.bat-ot
A floppy-n legyen az nvflash, a cwsdpmi fájl, és az eredeti bios.Az autoexec.bat-ban a következő legyen :
nvflash -4 -5 -6 -A -y a:\oldbios.rom
itt látjuk, hogy egy "A" is belekerült a sorba, ez a paraméter kizárja a felhasználót, amennyiben lehetőség van erre. Tehát a flash teljesen automata lesz.
Az autoexec.bat-ot a legegyszerűbb valamilyen notepad alkalmazással megírni, majd autoexec.bat névvel, ill. kiterjesztéssel elmenteni.majd azért írok még mire jutottam estefele, hátha kell majd egy kis help is

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
 - iPhone topik
 - World of Tanks - MMO
 - Háztartási gépek
 - Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
 - Horgász topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Autós topik
 - Lexus, Toyota topik
 - Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
 - További aktív témák...

- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
 - DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
 - MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ok köszi 
 ?

(márka, típus, időzítés)