- Autóhifi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferrari fan
tag
válasz
Gézengúz #993 üzenetére
Nah, hali
Elég kemény este áll mögöttem, sikerült a flash (nvflash --index=0 -4 -5 -6 bios.rom), viszont miután újraindítottam a gépet nem adot képet egyáltalán a kártya
Most sikerült az integrálttal képet alkotnom, majd pedig vissza flasheltem az eredeti biost és voalá van újra kép.
Valószínű most egy darabig nem piszkálom inkább
Köszi a segítséget mégegyszer! -
Ferrari fan
tag
válasz
Gézengúz #989 üzenetére
Először is köszi a segítséget, megtaláltam a cikket, majd ha hazaérek megnézzem mit lehet tenni, vakon pedig a leírás alapján mennie kellene csak floppy helyett pendrive...
Lehet készíteni "vak-flash" floppy-t is, ilyen esetekre, de előtte mindenképpen szükség lesz az eredeti bios-ra.
A "vak-flash" floppy egy sima boot lemez, amihez szerkesztünk egy autoexec.bat-ot
A floppy-n legyen az nvflash, a cwsdpmi fájl, és az eredeti bios.Az autoexec.bat-ban a következő legyen :
nvflash -4 -5 -6 -A -y a:\oldbios.rom
itt látjuk, hogy egy "A" is belekerült a sorba, ez a paraméter kizárja a felhasználót, amennyiben lehetőség van erre. Tehát a flash teljesen automata lesz.
Az autoexec.bat-ot a legegyszerűbb valamilyen notepad alkalmazással megírni, majd autoexec.bat névvel, ill. kiterjesztéssel elmenteni.majd azért írok még mire jutottam estefele, hátha kell majd egy kis help is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8550U I 8GB I 128SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest