Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
1. Ha a tv generálja a 3D-t, akkor a tv-hez való szemüveg kell (több fajta is van aktív, passzív a gyártóknál). Ha a szg generálja a 3D-t, és a minimum 120Hz képes megjelenítő csak megjelenít, akkor viszont kell egy 3D Vision kit, ami áll ugye a szemüvegből, és a kis lecsapott fejű piramis alakú infra jeladóból.
2. Kábelest nem nagyon találni sehol, tesóm nemtom honnan szerezte, talán ebayről. Megjegyzem a kábelesnek nekem ronda volt a képe. Először nem, de aztán észrevettem, hogy a finom átmenetes színek durván leromlanak, pixeles átmenet lesz (mint mikor a színmélységet visszaveszik a win-ben). Sokszor élvezhetetlen. Az aksisban is megfigyelhető ez, de jóval kevésbé.
3. Nemtom, de nekem mióta megvan (tél vége, tavasz eleje), eddig kétszer volt töltve az első feltöltésen kívül. 3-4-5 filmet végig lehet nézni vele, aztán csak azért dugtam fel, hogy nehogy film közben merüljön le. Szerintem ezzel ne foglalkozz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Könyvajánló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- iPhone topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest