Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
Anroluhala
üzenetére
Naszóval! A Te projid azért jó, mert a hdmi csatin is át tudja vinni a 120Hz-et, ami külön csatlakoztatható BlueRay lejátszónál jó, mert rákötöd, és lejátszod a 3D-t, ami ezek szerint sikerült is.
Viszont, ha szg-re kötöd, akkor vagy HDMI-n kötöd rá, mert ugye akkor itt is tudni fogja fogadni a 120Hz-et, vagy VGA kábelen. Nekem utóbbi van, de szerintem ebből a szempontból mindegy is.
-Kell egy nvidia illesztőprogi, ami már jópár éve alapból tudja a 3D-t, tehát akármelyik is van fent, elvileg tudja. Viszont a legfrisebb a legfrisebb játékok (és legfrisebb projektorok) ismerete miatt kellhet.
-Gondolom az infra adó és szemüveg adott.Dolgok menete:
Elvileg más nem kell! Összekötöd a projektort a géppel (HDMI - fontos, h a kábel is 1.4 legyen - vagy VGA). Számítógép felismeri. Kiírja a proji nevét. Kiválasztod azt a felbontást, amin tudja a 3D-t (azaz a 120Hz-et). Ez gyanítom az 1280x720 lesz. Átmész egyel lejjebb a 3D-be, ahol bepipálod a 3D-t. Mivel a projidat felismerte a sz.g. rendesen nevén, és az Acereket ismeri az nvidia progi (enyém Benq, az nincs a listában, így át kell verni, h azt higgye Acer), így benne lesz a listájában, tudja, h az tud 3D-t, ezért az anagliph mellett megjelenik a már rádugott, és közben felismert, feltelepült 3D Vision. Kiválasztod, varázslót lefuttatod.Elvileg ezután már megy a 3D, egy pl Stereo playerből indítható a 3D film, ott választod az nVidia 3D-t és hogy HSBS, OU, vagy stb, és villan a proji, vált 120Hz-re és bodlogság (esetleg F7-el jobb-bal csere).
Játéknál már nem emlékszek pontosan (lévén nem szoktam játszani, de kipróbáltam). A 3D résznél elvileg benne van, h mik azok a játékok, amivel hajlandó együtt működni, támogatott (jó hosszú lista). Ki tudod váélasztani, h milyen célkereszt legyen, meg hasonlók, és hogy milyen gombkombinációra kapcsoljon a 3D, és "mennyire legyen mély a tér". Aztán belépsz a játékba, és ott a grafikai résznél lehet, h van 3D rész, vagy a megnézett gombkombinációval aktiválod a 3D-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy néz ki az edo ram?
- Battlefield 6
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest