Új hozzászólás Aktív témák
-
Niro83
csendes tag
Sziasztok!
Nekem már majdnem egy éve van ilyen cuccom, mennek a játékok királyul, mikor még a régi fajta lejátszó volt a 3D Vision oldalán azok a videók is mentek, bár azokat csak mikor vettem akkor néztem.
YouTube3D hiba: Most viszont szeretném a YouTube3D-t használni, de nem megy. Legújabb Firefox megvan, 285-ös driver frissítés megvan. Játékok mennek, 3D-s próbaképek mennek (ami telepítésnél van, meg a logó). De most nem mennek sem az NVidiás oldalon lévő cuccok, még a kép sem (meg sem jeleníti), sem videó, YouTube3D-s videók sem...
Mit kellene tennem?
Vista 32 bites SP2-es gép. GeForce 8800 GTS. Samsung 3D-s monitor.
Hiába kattintok YouTubnál hogy HTML5-ös nézet, csak váltogatja a videót kettéosztott meg átfedéses módban. A cucc sem kezd el jobban világítani.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest