- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Apple MacBook
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
No végre megtörtént. Megvan a DLP 120Hz-es projektor, egy emachine (Acer) v700. jihááá... tegnap este gyorsan vetettem rá egy pillantást és kipróbáltam, mert a srácnál akitől vettem a 3D meg se akart nyekkenni se DLP se NVidia. Természetesen NVidia driver probléma volt, szóval miután (már otthon) feltettem az Acer H5360-as inf-et minden megoldódott. Sőőőőt, amit remélni se mertem az mégis igaz: DLP-s pojektoron ha bekapcsolom az NVidia 3D Vision-t (kell hozzá természetesen az infrás kitt) és a projektort DLP 3D módba állítom, párhuzamosan tudom nézni az Nvidiás és DLP-s szemüveggel a 3D-s tartalmakat... 3m-es átmérőbeeen ááááááááááááááááááá. Rohadt jó mindenkinek csak ajánlani tudom.
Márton:"Crt-n és DLP projin sokkal jobb a helyzet!"
Egy apró helyesbítést engedj meg. Miután most már mind a 3 verziót sikerült kipróbálnom, nálam a következő volt a sorrend:
1 CRT - ez volt a legrosszabb, szellemképességet tekintve. Nem tudom ez miből adódik biztos a másodpercenkénti 120 teljes képváltás túl sok a foszforral bevont rétegnek és mire jön a következő kép az előző még nem tűnt el teljesen.
2.TFT(2ms) - Ez már lényegesen jobb minőségű képet ad, leszámítva a nagy kontrasztváltásokat pl. fekete fehér színek határán látható szellemképet én nem is nagyon vettem észre, hogy bármi hiba lenne. Szóval szinte tökéletes.
3. DLP proj. - Még nem sokat tudtam próbálgatni, de amit láttam az meggyőző. Legalább olyan jó, mint a TFT monitoron, vagy talán még jobb is. (Nem is beszélve arról, hogy itt azért a méretek miatt még sokkal durvább a hatás.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)