Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
A helyes kérdés inkább az, hogy miből nem !

Erre egy iparág épült , hogy elhidd , hogy neked fehéret kell venned drágán . Ez persze nem igaz. Igazából fehérre 3d-hez ,neked az égvilágon semmi szükséged ( a lehető legrosszabb kontraszt mutatókkal rendelkezik, bármilyen "egyébfénytől" a helységben összecsinálja magát, a többi, a nemfehérek, meg érzéketlenek, némelyik érzéketlenebb mint egy plazmatévé) .
Mozivászonnal ezüstre gondoltál?
Ezt előszöris el kéne olvasd.
-Utána leszűrni a tanulságot hogy neked olyan kell, aminek nagy "nyeresége" van.
Ezt tudtommal akár 4féleképp is ki lehet vitelezni, ebből 3 megoldható nagyonolcsón. Nemmindegy hogy neked a 4 közül melyikre van IGAZÁN szükséged.
Érkezni fog hozzám valami 1- 2 héten belül , ami igencsak egyedülálló, és nem igazán érdemes barkácsolni hogyha igaz amit állítanak róla, feltéve , hogy nem szúrsz ki magadnak olyan dolgot ami a te setupodban nélkülözhetetlen. Én pl olyan vásznat is fogok kapni okt közepén-végén ajándékba, amire hátulról kell rávetíteni, és sötétszürke / ,fekete az elejeBoltban igazhogy drága, de én majd elmondom hogy megéri -e az árát.
Az ilyet az sem igazán zavarja ha fény van a szobában. Az ellen is lehet tenni, ha nagyonakarsz fényben játszani. (Én pl akarok, szimulátorok miatt, nem tetszene ha világoskékben úszna minden folyamatosan) Természetesen fogok fotózni meg stb.Bonyolult téma, konzultálni kell róla, helységviszonyok miatt, főlegnemmindegy hogy alacsonyról vetítesz , vagy magasról, érdekel-e a hátulról vetítés ( pl átvetíthetsz az ajtónyíláson, amit én akarok eljátszani....).
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro T400 GDDR6 4GB OEM
- AMD Radeon RX 5700 8GB Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 5080 NOCTUA OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Az ilyet az sem igazán zavarja ha fény van a szobában. Az ellen is lehet tenni, ha nagyonakarsz fényben játszani. (Én pl akarok, szimulátorok miatt, nem tetszene ha világoskékben úszna minden folyamatosan) Természetesen fogok fotózni meg stb.