Hirdetés
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Télbúcsúztató hardvermix
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
9950es
aktív tag
A helyes kérdés inkább az, hogy miből nem !

Erre egy iparág épült , hogy elhidd , hogy neked fehéret kell venned drágán . Ez persze nem igaz. Igazából fehérre 3d-hez ,neked az égvilágon semmi szükséged ( a lehető legrosszabb kontraszt mutatókkal rendelkezik, bármilyen "egyébfénytől" a helységben összecsinálja magát, a többi, a nemfehérek, meg érzéketlenek, némelyik érzéketlenebb mint egy plazmatévé) .
Mozivászonnal ezüstre gondoltál?
Ezt előszöris el kéne olvasd.
-Utána leszűrni a tanulságot hogy neked olyan kell, aminek nagy "nyeresége" van.
Ezt tudtommal akár 4féleképp is ki lehet vitelezni, ebből 3 megoldható nagyonolcsón. Nemmindegy hogy neked a 4 közül melyikre van IGAZÁN szükséged.
Érkezni fog hozzám valami 1- 2 héten belül , ami igencsak egyedülálló, és nem igazán érdemes barkácsolni hogyha igaz amit állítanak róla, feltéve , hogy nem szúrsz ki magadnak olyan dolgot ami a te setupodban nélkülözhetetlen. Én pl olyan vásznat is fogok kapni okt közepén-végén ajándékba, amire hátulról kell rávetíteni, és sötétszürke / ,fekete az elejeBoltban igazhogy drága, de én majd elmondom hogy megéri -e az árát.
Az ilyet az sem igazán zavarja ha fény van a szobában. Az ellen is lehet tenni, ha nagyonakarsz fényben játszani. (Én pl akarok, szimulátorok miatt, nem tetszene ha világoskékben úszna minden folyamatosan) Természetesen fogok fotózni meg stb.Bonyolult téma, konzultálni kell róla, helységviszonyok miatt, főlegnemmindegy hogy alacsonyról vetítesz , vagy magasról, érdekel-e a hátulról vetítés ( pl átvetíthetsz az ajtónyíláson, amit én akarok eljátszani....).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte RX 6700 XT EAGLE 12G Szép állapotban 1. tulajtól, 2026.04.14-ig garanciális
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Eladó Sapphire AMD Radeon RX 7900 XTX NITRO+ Vapor-X 24GB videókártya
- ELKELT! ROG STRIX Nvidia Geforce RTX 2080 Ti 11GB videókártya
- Pixel 6a
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az ilyet az sem igazán zavarja ha fény van a szobában. Az ellen is lehet tenni, ha nagyonakarsz fényben játszani. (Én pl akarok, szimulátorok miatt, nem tetszene ha világoskékben úszna minden folyamatosan) Természetesen fogok fotózni meg stb.