Új hozzászólás Aktív témák

• balazs_t

tag

válasz hito #112 üzenetére

Hali,

Hát már Te is megfertőződtél? :) Szerintem nagyon jó móka.
    Végre megérkezett az ACER GD245HQ 24 colos full HD 3D ready monitorom. Azt kell mondjam nem csalódtam benne. Egyetlen hibája hogy ez is olcsó paneles, szóval a képminőség és a láthatóság olyan amilyen, de le...om, mert a 2ms -es frissítéssel tényleg kevésbé szellemképes mint pl. a 21 colos CRT-n vagy a régebbi 22-es Samsung 2233RZ. Már-már azt lehet mondani, hogy közeledik a hibátlan megoldáshoz, de azt mindenképp el lehet mondani, róla hogy (legalábbis nekem) egyáltalán nem zavaróak a megmaradt hibák.

Sajnos az ára gyakorlatilag duplája a hasonló minőségű és méretű full Hd-s monitoroknak (9x.xxx ezer).

Jajj és mégvalami ha valaki esetleg lenne olyan elvetemült és venne egy ilyet egyre vigyázzon. 120Hz-en fullHD-ban a sima single DVI kábel már nem képes átvinni a teljes infót, szóval mindenképp DUAL-LINK DVI -át kell használni (pl. a gyári kábel!! ). Én nem akartam kicsomagolni a gyárit betettem egy asztalon kallódó DVI kábelt aztán 2 este szívtam vele, hogy NOT SUPPORTED a 120Hz, vagy 1920x 1080 helyett 960x1080 at láttam csak. (már majdnem visszaküldtem a franciáknak jó sok pénzért, mikor rájöttem mi a baj.) :)

Új hozzászólás Aktív témák