Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Pánik a memóriapiacon
- Új, olcsó(bb) termékcsalád készül az ASUS műhelyében
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Srácok!
Valamelyik nap teljesen véletlenül sikerült betekintést nyernem a nV butábbik 3D megoldásába (anaglyph asszem). Telepítettem éppen a 9600GT-m driverét és láttam, hogy a Start menübe kirakott valami 3D Vision Discover menüt. Sajnáltattam is magam, hogy na ez az amit én nem fogok tudni kipróbálni, de azért rányomta.
Megdöbbenve vettem észre, hogy rögtön az első ablakban felajánlja a választás lehetőségét: anaglyph vagy "real" 3D Vision. Elő is túrtam a jó öreg cián-piros szemüveget. Hát leesett az állam
Ha ez így néz ki, akkor milyen lehet az igazi 3D Vision?
Rögtön beindult a gépezet és elkezdtem tesztelni néhány játékot. Crysis retek, Metro 2033 már jobb, de a NFS Shift belső nézetből játszva valami elképesztő (legalábbis nekem) 
Kérdésem az lenne, hogy filmeket nem lehet ilyen alapon 3D-ben nézni? Hiszen a játékokat sem úgy gyártották le, hogy ezt tudja automatice (gondolom én). Elég butus a kérdés, mert 1000%, hogy nem csak nem értem, hogyha a játékokhoz hozzá tud tenni egy ilyen plusszt a driver akkor a filmekhez miért nem?
Esetleg aki így játszik tudna ajánlani még game-eket amik korrektül néznek ki? Az nV vezérlőpanel véleményében valahogy nem bízok (ott kategorizálja látvány alapján a játékokat).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rögtön beindult a gépezet és elkezdtem tesztelni néhány játékot. Crysis retek, Metro 2033 már jobb, de a NFS Shift belső nézetből játszva valami elképesztő (legalábbis nekem)