- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
Egy pillanat mielőtt még nagyon meglepődnél, ahogy én tudom (és mostanában elég sokat nézelődtem ez ügyben) semmilyen TV (kivétel CRT és DLP) nem képes valódi 120 de még 100 sőt sajnos még 85Hz-es jelet se fogadni.
Szóval, amit Te a TV-nél a marketing anyagban 100Hz - 600Hz-et látsz az sajnos "csak" egy belső eljárás, amivel folyamatosabbá tudják tenni az alapból 50-7x Hz-en érkező képfolyamot. Tehát a TV kiszámol extra képkockákat a eredetiek közé.
Viszont ez azt jelenti, hogy a 3D Vision technológiával nem kompatibilis.
Egyébként maga a 100Hz már elég a Shutter szemcsihez is, én is abban használtam, és szépen működött.Én sokáig kerestem ilyen TV és egyáltalán nem találtam, de ha tévedek és közben csináltak ilyet akkor cáfoljatok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest