Aktív témák
-
OFF
Nem tartom magam egyiknek sem...
Két-három hetente meg lehet próbálni jóirányba terelni valakinek a lelkét stílusát... Mert aki az én HSZ-eimbe beleköt az azt tiszta szívvel nem teheti mert úgy írom h ne lehessen. Egyszer hátha bejön.
Már sokszor idéztem a viccet, amikor megy az ürge az autópályán, bemondja a ráidó ''Egyvalaki szembe megy a forgalomma!l'' Ő meg erre ''Egy? Az összes!'' Valakinek szólnia kell neki... Én ilyen vagyok. Párszor fölidegesítem magam, persze fölöslegesen, de alapból kihívásnak is tekinthető. És a lényeg. Sose veszem haláli komolyan, főleg magamat nem (önirónia nagyon fontos). Röhögni annyi mindenen lehet legyen ez az egyik szórakozásom.
Persze nem mindenki ilyen, és Téged is megértelek, és ha nincs jó kedvem akkor én is így gondolkodom. :P
ON
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- További aktív témák...
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest