Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
OFF
Nem tartom magam egyiknek sem...
Két-három hetente meg lehet próbálni jóirányba terelni valakinek a lelkét stílusát... Mert aki az én HSZ-eimbe beleköt az azt tiszta szívvel nem teheti mert úgy írom h ne lehessen. Egyszer hátha bejön.
Már sokszor idéztem a viccet, amikor megy az ürge az autópályán, bemondja a ráidó ''Egyvalaki szembe megy a forgalomma!l'' Ő meg erre ''Egy? Az összes!'' Valakinek szólnia kell neki... Én ilyen vagyok. Párszor fölidegesítem magam, persze fölöslegesen, de alapból kihívásnak is tekinthető. És a lényeg. Sose veszem haláli komolyan, főleg magamat nem (önirónia nagyon fontos). Röhögni annyi mindenen lehet legyen ez az egyik szórakozásom.
Persze nem mindenki ilyen, és Téged is megértelek, és ha nincs jó kedvem akkor én is így gondolkodom. :P
ON
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest