Új hozzászólás Aktív témák

• encoder

tag

Sziasztok!

Egyszerűen nem találok olyan progit, ami hozzá tudna szagolni külső hdd-n levő partíciós tábla (NTFS5) javításához.A külső keretben levő 120 GB-os samsung vinyóm egy XP fagyás alkalmával, szemvillanás alatt unallocated állapotba került. :(

A fájlokat már lementettem a vinyóról, így nyugodtan lehet vele kísérletezni. :)

Hetek óta olvasom a különböző fórumokat, és kipróbáltam már egy rakás programot:
    -File Scavanger: 100%-osan lementett minden fájlt egy másik meghajtóra (király, de kell még egy nagy vinyó, ezért laptopnál elég macerás volt...)
    -Acronis Recovery: fast módban látja a vinyót, de nem tudja visszaállítani a fájlrendszert, (slow módban tíz óra múlva leállítottan a progit, met csak forgatta a vinyót, de a folyamatjelző csík nem haladt). BootCD-n nincs FW/USB támogatás...
    -GDB visszaállított egy csomó nulla méretű fájlt (ez az egyik leghitványabb progi amit próbáltam)
    -Ontrack és társai: kb. mint a GDB

Csak olyan szoftver érdekelne, ami nem kimásolgatja a fájlokat, hanem helyben javítja a sérült partíciót!

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák