Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Az ilyen átverések 90%-a a tájékozatlanságból fakad. Rengeteg internetes fórumon, hírekben elhangzott már, hogy Nigériában milyen sokan foglalkoznak online bűnözéssel, nem is olyan rég volt egy történet egy magyar egyetemistáról, aki ha jól emlékszem 20 millió forintot !!! bukott...
Csak egy példát mondok, ha pl. ellátogattál volna a Western Union honlapjára, akkor egyből kiderült volna, hogy egyrészt nincs ilyen, hogy visszatartják a kifizetést. WU-nak pont ez a lényege, azonnali pénzküldés. -
tiv83us
veterán
Igen sajnos, hiaba van ott a visszaigazolas, a tranzakciot barmikor visszalehet vonni. Egyszer nagymamamnak kuldtem WU-on keresztul penzt, de nem emlekeztem ra, hogy a leanykori nevet, vagy a ''sima'' nevet hasznalja, illetve hogy van benne a szemelyiben. Termeszetesen nem ugy volt, ahogy gondoltam, oda sem adtak neki a penzt, nekem pedig vissza kellett vonni a tranzakciot es elkuldeni megint a korrekt nevre. Vigyazni kell ezzel a kulfoldi bizniszelessel, csak akkor szabad barmit is kuldeni, ha mar a zsebedben van a penz. Tudom, utolag okos az ember...

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest