Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Célegyenesben a Yettel TV
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rüstü
csendes tag
Igen, így van. Bár én többször szoktam látni öltönyös embereket a 30-40k-s samsonite pro-dlx hátizsákkal, azért szerintem elég komolytalanul néznek ki

Esetleg körülnézhetsz a laptoptartóval ellátott bőrtáskák között is (akár samsonite, monarchy, horroráron giudi). Ahogy néztem, még az io gyárt komolyabb megjelenésű táskákat. Érdemes lehetne megnézni élőben a logitech kinetik oldaltáskát is, én sajnos nem láttam még, de hátha jól néz ki.
-
rüstü
csendes tag
Jól teszed, ezt nem szabad elkapkodni

Hozzáfűzném, hogy szerintem a hátizsákok valamelyest jobban kihasználhatók. A háton hordva a nem jelentéktelen tömegű gépet, a töltőt, a fél irodádat, egy csomó dvd-t ésígytovább magaddal vihetsz, ami oldaltáska kivitelben azért már jobban terhelné a gerincedet.
A hátizsákkal valamelyest biztonságosabban is tömegközlekedhetsz, nem kell annyira félni, hogy a mamik nekirongyolnak, szétcincálják, botjukkal eltalálják a metrón. Az oldaltáska akkor jöhet számításba, ha mondjuk öltönyben közlekedsz, vagy egy meglévő hátizsák mellé kell valami.
-
rüstü
csendes tag
Ezekkel szerintem csínján kell bánni. Nekem is ilyen van (laptop pillow-ként szerepel a termékkínálatban), méghozzá olyan darab, amiben van egy rekesz a notinak+egy első cippzáros rész, reálszisztéma katalógusban rátalálsz.
Negatívum, hogy (valszeg a hab miatt) nem túl könnyű. A notim (15,4-es) imádkozva fér csak bele (pedig a táska is 15,4-es). Az első rekeszt kiválóan megtelíti a töltő, más már alig fér csak bele. A legnagyobb szívfájdalom: nem áll meg a földön, függőleges helyzetben, hanem ELDŐL. A párnázás rendben van, viszont a cipzárok felől nincs védve (nincs hatoldalú védelem).
Mindezek ellenére (vállpánt nélkül, kézben hordva) szerintem nem látszik rajtuk első pillantásra, hogy noti van bennük, inkább szolid üzleti táskának tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Automata kávégépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi