- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rüstü
csendes tag
Igen, így van. Bár én többször szoktam látni öltönyös embereket a 30-40k-s samsonite pro-dlx hátizsákkal, azért szerintem elég komolytalanul néznek ki
Esetleg körülnézhetsz a laptoptartóval ellátott bőrtáskák között is (akár samsonite, monarchy, horroráron giudi). Ahogy néztem, még az io gyárt komolyabb megjelenésű táskákat. Érdemes lehetne megnézni élőben a logitech kinetik oldaltáskát is, én sajnos nem láttam még, de hátha jól néz ki.
-
rüstü
csendes tag
Jól teszed, ezt nem szabad elkapkodni
Hozzáfűzném, hogy szerintem a hátizsákok valamelyest jobban kihasználhatók. A háton hordva a nem jelentéktelen tömegű gépet, a töltőt, a fél irodádat, egy csomó dvd-t ésígytovább magaddal vihetsz, ami oldaltáska kivitelben azért már jobban terhelné a gerincedet.
A hátizsákkal valamelyest biztonságosabban is tömegközlekedhetsz, nem kell annyira félni, hogy a mamik nekirongyolnak, szétcincálják, botjukkal eltalálják a metrón. Az oldaltáska akkor jöhet számításba, ha mondjuk öltönyben közlekedsz, vagy egy meglévő hátizsák mellé kell valami.
-
rüstü
csendes tag
Ezekkel szerintem csínján kell bánni. Nekem is ilyen van (laptop pillow-ként szerepel a termékkínálatban), méghozzá olyan darab, amiben van egy rekesz a notinak+egy első cippzáros rész, reálszisztéma katalógusban rátalálsz.
Negatívum, hogy (valszeg a hab miatt) nem túl könnyű. A notim (15,4-es) imádkozva fér csak bele (pedig a táska is 15,4-es). Az első rekeszt kiválóan megtelíti a töltő, más már alig fér csak bele. A legnagyobb szívfájdalom: nem áll meg a földön, függőleges helyzetben, hanem ELDŐL. A párnázás rendben van, viszont a cipzárok felől nincs védve (nincs hatoldalú védelem).
Mindezek ellenére (vállpánt nélkül, kézben hordva) szerintem nem látszik rajtuk első pillantásra, hogy noti van bennük, inkább szolid üzleti táskának tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- HiMedia lejátszók
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest