- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rüstü
csendes tag
Igen, így van. Bár én többször szoktam látni öltönyös embereket a 30-40k-s samsonite pro-dlx hátizsákkal, azért szerintem elég komolytalanul néznek ki
Esetleg körülnézhetsz a laptoptartóval ellátott bőrtáskák között is (akár samsonite, monarchy, horroráron giudi). Ahogy néztem, még az io gyárt komolyabb megjelenésű táskákat. Érdemes lehetne megnézni élőben a logitech kinetik oldaltáskát is, én sajnos nem láttam még, de hátha jól néz ki.
-
rüstü
csendes tag
Jól teszed, ezt nem szabad elkapkodni
Hozzáfűzném, hogy szerintem a hátizsákok valamelyest jobban kihasználhatók. A háton hordva a nem jelentéktelen tömegű gépet, a töltőt, a fél irodádat, egy csomó dvd-t ésígytovább magaddal vihetsz, ami oldaltáska kivitelben azért már jobban terhelné a gerincedet.
A hátizsákkal valamelyest biztonságosabban is tömegközlekedhetsz, nem kell annyira félni, hogy a mamik nekirongyolnak, szétcincálják, botjukkal eltalálják a metrón. Az oldaltáska akkor jöhet számításba, ha mondjuk öltönyben közlekedsz, vagy egy meglévő hátizsák mellé kell valami.
-
rüstü
csendes tag
Ezekkel szerintem csínján kell bánni. Nekem is ilyen van (laptop pillow-ként szerepel a termékkínálatban), méghozzá olyan darab, amiben van egy rekesz a notinak+egy első cippzáros rész, reálszisztéma katalógusban rátalálsz.
Negatívum, hogy (valszeg a hab miatt) nem túl könnyű. A notim (15,4-es) imádkozva fér csak bele (pedig a táska is 15,4-es). Az első rekeszt kiválóan megtelíti a töltő, más már alig fér csak bele. A legnagyobb szívfájdalom: nem áll meg a földön, függőleges helyzetben, hanem ELDŐL. A párnázás rendben van, viszont a cipzárok felől nincs védve (nincs hatoldalú védelem).
Mindezek ellenére (vállpánt nélkül, kézben hordva) szerintem nem látszik rajtuk első pillantásra, hogy noti van bennük, inkább szolid üzleti táskának tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest