Új hozzászólás Aktív témák
-
rüstü
csendes tag
Igen, így van. Bár én többször szoktam látni öltönyös embereket a 30-40k-s samsonite pro-dlx hátizsákkal, azért szerintem elég komolytalanul néznek ki
Esetleg körülnézhetsz a laptoptartóval ellátott bőrtáskák között is (akár samsonite, monarchy, horroráron giudi). Ahogy néztem, még az io gyárt komolyabb megjelenésű táskákat. Érdemes lehetne megnézni élőben a logitech kinetik oldaltáskát is, én sajnos nem láttam még, de hátha jól néz ki.
-
rüstü
csendes tag
Jól teszed, ezt nem szabad elkapkodni
Hozzáfűzném, hogy szerintem a hátizsákok valamelyest jobban kihasználhatók. A háton hordva a nem jelentéktelen tömegű gépet, a töltőt, a fél irodádat, egy csomó dvd-t ésígytovább magaddal vihetsz, ami oldaltáska kivitelben azért már jobban terhelné a gerincedet.
A hátizsákkal valamelyest biztonságosabban is tömegközlekedhetsz, nem kell annyira félni, hogy a mamik nekirongyolnak, szétcincálják, botjukkal eltalálják a metrón. Az oldaltáska akkor jöhet számításba, ha mondjuk öltönyben közlekedsz, vagy egy meglévő hátizsák mellé kell valami.
-
rüstü
csendes tag
Ezekkel szerintem csínján kell bánni. Nekem is ilyen van (laptop pillow-ként szerepel a termékkínálatban), méghozzá olyan darab, amiben van egy rekesz a notinak+egy első cippzáros rész, reálszisztéma katalógusban rátalálsz.
Negatívum, hogy (valszeg a hab miatt) nem túl könnyű. A notim (15,4-es) imádkozva fér csak bele (pedig a táska is 15,4-es). Az első rekeszt kiválóan megtelíti a töltő, más már alig fér csak bele. A legnagyobb szívfájdalom: nem áll meg a földön, függőleges helyzetben, hanem ELDŐL. A párnázás rendben van, viszont a cipzárok felől nincs védve (nincs hatoldalú védelem).
Mindezek ellenére (vállpánt nélkül, kézben hordva) szerintem nem látszik rajtuk első pillantásra, hogy noti van bennük, inkább szolid üzleti táskának tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest