- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
A képek nem lettek tökéletesek, csak sebtiben csináltam párat. Este is van, vakuzni is kellett. De ez is vmi szerintem. Íme:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Ennyi. 10k -ért lehet vinni. Nem egy turatáska, méretei nem vészesek, inkább mindennapi használatra termett. Kellöen masszív, jó anyagokból van, igényes darab. Sportos és elegáns egyszerre. Ha nincs benn sok cucc kézben is hordható, mert a ''fogantyúja''nem vágja az embere kezét, legalábbis az enyémet nem vágja. 1ok van amiért megválok töle, az hnekem suliba kicsi. Sajna mikor elmentem megvenni nem tudtam semmit vinni beleprobálni csak szemre nézegettem. Amugy ugyanilyen tatyot akarok csak 1el nagyobbat ami 16k körül van. Ezt 13,500 ért vettem, 10ért lehet vinni tekintettel arra, hogy pénteken vettem.
Amugy gari van rá 1év, bármi olyan gond van vele amiröl nem a használó miatt történt, visszaviszem boltba hamar. Van számla rola, csak együtt vettem egy routerrel, így nekem is kéne. De mivel suli miatt pesten leszek elég sokat igy nem gond h visszavigyem ha tleg olyan baja van ami miatt érdemes és nem röhögnek ki.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen monitort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- 27% SZÁMLÁVAL! Dell Precision 5560 / I7-11800H / T1200 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / BeszámítOK!!!
- HP 250 G10
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest