Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• hpszi

tag

válasz Veron #472 üzenetére

Na ja, csak azon az IBM-en nincs taccspad - és speciel ki nem állhatom az a kis pöcköt.
    Amúgy az IBM tényleg jó, de én ezeket a ''belépő szintű'' gépeit átugornám és valami jobbat vennék - ha adnál rá pénzt :)

Akksi - jól jön, ha nem 220-ról használod, de vajon hányszor lesz ilyen? Nálam eddig igazából nem kellett nagy akksi, max a gangig vittem ki, ahova meg mentem, ott volt 220 :) Most persze repülgetni kezdek és így már izgalmasabb a dolog.

A fényes kijelzőt onna ismered föl, hogy látod magad benne :)
    de amúgy meg van valami ''rá utaló magatartás'' jel, pl: shine, bright - élőben meg egyből látod, mert sokkal szebb és csili-vili
    ez pl vsz az lesz: 17.0'' WXGA 16:9 GlareType
    de valóban, sok helyen nem tüntetik fel

• vcsabesz

tag

válasz Veron #472 üzenetére

Szia. Szerintem az IBM-ben van integrált WLAN. A múlt héten láttam a Metróban a gépet. Nem csilli-villi, de elég elég masszívnak tűnt. Nem tudom az akku mennyire fontos neked, de szerintem érdemes ezt is figyelembe venni. Valamint +512ram a notiba nem egy nagy összeg. Legalábbis nekem nem a ram lesz majd jövőre a döntő szempont mikor notit fogok venni. Remélem nem nehezítettem meg a hozzászólásommal a döntésedet. :)
    [link]
    Miért mondod hogy nincs benn Wlan? A notebok.hu -n is fenn van a wlan az interfészek között. Ráadásul nem is olyan rossz az IBM-ekben az integrált wifi.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák