Hirdetés
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- eGPU tapasztalatok
Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
Nem olvastam végig, sorry! :U
Mi most egy Compal gépet vettünk és egész korrekt! Rá is csodálkoztam, hogy miket tudnak manapság ezek a noteszgépek! /1,5 Banias, 512 RAM, 60Gb Hdd, Dvd/CD/CDRW combo, 9000 ATI/ 300k nettó/
Üzemidő full aksival 5,5-6 óra, bár nem gyilkoltam halálra, kb. közepes terhelgetésnél! -
karib
addikt
Bármilyen Centrino platformos (pontosabban Pentium M processzoros) gép pótakkuval :) Célszerű rögtön úgy nézni az árakat, hogy mennyi a gép és mennyi egy plusz akku. Idővel úgyis csökken az akku kapacitása, tehát hosszú távon ma még nem lehet egy akkuval 5 órára bazírozni.
Jobbak tudnak olyat is, hogy a CD helyére lehet másik HDD-t, akkut stb. rakni, így akár 8-10 órát is el lehet érni egyhuzamban, de szerintem ez drága megoldás, inkább egy plusz standard akkut érdemes nézni.
Játszhat az adott gép energiagazdálkodási képessége is, a Centrino platformé alapból elég jó, de az Asus pl. kimondottan büszke a Power4 Gear szoftverére, nem tudom, hogy másoknál mi van és mit tudnak. 300-400e nettó között nagyon sok centrinós gép van, amibe még egy akku is belefér, bruttó 400-ért is talán lehet akasztani valamit (Aopen, ECS?).
Aktív témák
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest