- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
azóta több forumon is jártam, sőt bontokat kérdeztem, még ausztiaiakat is. Mindenhol azt kaptam meg hogy a slot in dvdzés még nem igazán érett be, kevés a gyártó aki ilyent csinál (én csak a panasonicról tudok), talán csak az acer, és egy 2 toshiba gépbe kerül ilyen...
tehát ez a jövő zenéje (nekem ez se baj, mire nekem saját laptopom lesz...). Az is nagy baj modding témában hogy porvédelme szinte nulla egy slot in drivenak, és nem is illik minden gépházba gond nélkül. Gericomokba pl szépen belemegy, Phantom és Hammer szériákba (ausztriai szerviz tapasztalatai), de volt olyan ibm amiben nem cska az volt a gond hogy nem olyan fekete a fekete előlap mint a gép háza (ugye ez a true black és a dark grey közti különbség), és szinte világitott
.
A slim meghajto amugy elméletileg szabvány, de egy clevo házba ( a szervizes sajátja volt ez) belesüppedt kb 3 milit, érdekes látvány volt. De minden géppel mennek hiba nélkül a driveok.
egy dell forumon megemlitette egy fejlesztő is hogy a slot innel az a gond hogy nem zárt
. tehát hogy szállitásnál baromira koszolódik. Szerintem csak hosszu távon, és akkor se jobban mint egy usb port.
Müködés közben pedig mint tudjuk a slot in előnye hogy a szél amit a forgatás kelt kifelé tolja a levegőt, ezért kellemesen pormentesiti magát. Ezt még valahol olvastam
.
feladásról szó sincs, inkább összeszedem az egész forumot egy összefoglalásba (igen unatkozom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gyúrósok ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- EliteBook 860 G11 27% 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ProBook 440 G9 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. tehát hogy szállitásnál baromira koszolódik. Szerintem csak hosszu távon, és akkor se jobban mint egy usb port.