Hirdetés
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
azóta több forumon is jártam, sőt bontokat kérdeztem, még ausztiaiakat is. Mindenhol azt kaptam meg hogy a slot in dvdzés még nem igazán érett be, kevés a gyártó aki ilyent csinál (én csak a panasonicról tudok), talán csak az acer, és egy 2 toshiba gépbe kerül ilyen...
tehát ez a jövő zenéje (nekem ez se baj, mire nekem saját laptopom lesz...). Az is nagy baj modding témában hogy porvédelme szinte nulla egy slot in drivenak, és nem is illik minden gépházba gond nélkül. Gericomokba pl szépen belemegy, Phantom és Hammer szériákba (ausztriai szerviz tapasztalatai), de volt olyan ibm amiben nem cska az volt a gond hogy nem olyan fekete a fekete előlap mint a gép háza (ugye ez a true black és a dark grey közti különbség), és szinte világitott
.
A slim meghajto amugy elméletileg szabvány, de egy clevo házba ( a szervizes sajátja volt ez) belesüppedt kb 3 milit, érdekes látvány volt. De minden géppel mennek hiba nélkül a driveok.
egy dell forumon megemlitette egy fejlesztő is hogy a slot innel az a gond hogy nem zárt
. tehát hogy szállitásnál baromira koszolódik. Szerintem csak hosszu távon, és akkor se jobban mint egy usb port.
Müködés közben pedig mint tudjuk a slot in előnye hogy a szél amit a forgatás kelt kifelé tolja a levegőt, ezért kellemesen pormentesiti magát. Ezt még valahol olvastam
.
feladásról szó sincs, inkább összeszedem az egész forumot egy összefoglalásba (igen unatkozom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Konzol Screenshot
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Vicces képek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- ÚJSZERŰ, MAGYAR! Dell XPS 13 9315 2in1 - 13" 3K Touch / i7-1250U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / 5G
- 2021 Macbook Pro 14, M1 Pro (8 CPU, 14 GPU), 32GB, 1TB, Silver
- Dell Precision 5550 Workstation /i7-10850H/16GB RAM/512GB SSD/QuadroT1000/FHD+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. tehát hogy szállitásnál baromira koszolódik. Szerintem csak hosszu távon, és akkor se jobban mint egy usb port.