Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
azóta több forumon is jártam, sőt bontokat kérdeztem, még ausztiaiakat is. Mindenhol azt kaptam meg hogy a slot in dvdzés még nem igazán érett be, kevés a gyártó aki ilyent csinál (én csak a panasonicról tudok), talán csak az acer, és egy 2 toshiba gépbe kerül ilyen...
tehát ez a jövő zenéje (nekem ez se baj, mire nekem saját laptopom lesz...). Az is nagy baj modding témában hogy porvédelme szinte nulla egy slot in drivenak, és nem is illik minden gépházba gond nélkül. Gericomokba pl szépen belemegy, Phantom és Hammer szériákba (ausztriai szerviz tapasztalatai), de volt olyan ibm amiben nem cska az volt a gond hogy nem olyan fekete a fekete előlap mint a gép háza (ugye ez a true black és a dark grey közti különbség), és szinte világitott
.
A slim meghajto amugy elméletileg szabvány, de egy clevo házba ( a szervizes sajátja volt ez) belesüppedt kb 3 milit, érdekes látvány volt. De minden géppel mennek hiba nélkül a driveok.
egy dell forumon megemlitette egy fejlesztő is hogy a slot innel az a gond hogy nem zárt
. tehát hogy szállitásnál baromira koszolódik. Szerintem csak hosszu távon, és akkor se jobban mint egy usb port.
Müködés közben pedig mint tudjuk a slot in előnye hogy a szél amit a forgatás kelt kifelé tolja a levegőt, ezért kellemesen pormentesiti magát. Ezt még valahol olvastam
.
feladásról szó sincs, inkább összeszedem az egész forumot egy összefoglalásba (igen unatkozom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- ASUS Zenbook Flip UX360CA
- Macbook Pro 13" 2019 - 4 mag i5, 8GB RAM, touchbar - garancia (13)
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
. tehát hogy szállitásnál baromira koszolódik. Szerintem csak hosszu távon, és akkor se jobban mint egy usb port.