Új hozzászólás Aktív témák
-
Satcom
tag
Hello
Nagyon köszönöm a gyors választ! Én nem találtam róla leírást de még, hogyan lehetne bővíteni? Egyépként nekem azt ajánlották még anno amikor elment a kedvem, hogy sajnos kikell mennem külföldre de ott sem biztos, hogy találok! Ja egy kérdés még ha nem zavar: Hogyan tudnék bele Wifit varázsolni?
-
Satcom
tag
Hello!
Azért kérem a segítségeteket mert már teljesen elvagyok keseredve.
Kb egy éve sikerült szerezni a "kukából" egy működő Medion MD5400 laptopot! A külseje sajnos nagyon levan rongálva és ezért elkeztem az internetet felkutatni egy házért sajnos sikertelenűl! Kérek mindenkit aki tud ehez a laptophoz külsőt az kérem írjon ide, előre is köszönök mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged