Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
válasz
Szipoly
üzenetére
Köszi szépen az alátámasztást! :-)
Sajna hiába guglizok, semmi érdemleges információt nem találok, ezért írtam már ide is.
A proci sajnos nem egy olcsó mulatság, ezért sajnos nem akarok csak úgy nekiesni, hogy vagy-vagy. Utána mit csinálnék vele?
De lehet, hogy aztán elkeseredésemben az lesz... -
_Orbi_
aktív tag
Sziasztok!
A HP laptop/notebook topicból irányitottak át ide hozzátok, hogy ti majd talán tudtok segíteni :-)
Egy kérdésem, amire sehol sem találtam eddig választ (talán majd itt valakitől)!
Van nekem egy HP Pavilion G6-1006SH nevezetű masinám, amiben egy P360-as AMD proci van.
Kicsit szűkösnek találom már egy ideje és most eljutottam oda, hogy kellene egy kicsit combositani.
Tehát a kérdés a következő:Ha beleteszek egy Phenom II N970-es procit ebbe a gépbe, akkor az működni fog? Tudtommal gyárilag is volt ilyen procival, de erre nem esküdnék meg.
Előre is köszi a segitséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kuponkunyeráló
- Titan Quest II
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx