- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
powered
tag
válasz
Thunderzolee #3763 üzenetére
Ja igazad van, de az alt-tab furcsa nagyon ... amúgy sc2-vel tolom, elméletileg nincs lassu notim.. a memcsik is gyorsak , vinyóra is az amit mondtál és RAID-ben.Ezért gondoltam hogy proci,mivel ugye csak 2.1ghz-n fut , procit nemtudok notiban overclockolni egy csöpnyit?
szerk. ja és a p9600-at néztem ki, van valami hely, ahol meg tudnám venni és a P7450-et beszámítják ? -
powered
tag
válasz
Thunderzolee #3756 üzenetére
Thx! Gondoltam van valaki itt forumon, aki ezzel foglalkozik és mond egy jó procit
amúgy játékra használnám. Kevésnek érzem vagy valami gyikja van az oprendszeremnek. gyári win7 alt-tabolásnál nagyon lassú, meg ha tölt játékot, akkor is.
pisz -
powered
tag
válasz
Thunderzolee #3756 üzenetére
Thx! Gondoltam van valaki itt forumon, aki ezzel foglalkozik és mond egy jó procit
amúgy játékra használnám. Kevésnek érzem vagy valami gyikja van az oprendszeremnek. gyári win7 alt-tabolásnál nagyon lassú, meg ha tölt játékot, akkor is.
pisz -
powered
tag
Hali!
Lenne egy HP Pavilion dv7-2260ef lapos, P7450 procival, ezt tudnám erősebbre cserélni?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged