Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Nagybanya #13887 üzenetére
Okés, köszi.
Attól lehet valami baja a rendszernek, ha az eredeti, lapihoz kapott (65 wattos töltővel rendelkező) akksival helyezem bele a 90 wattos dokkolóba a cucmókot? Vagy vegyek hozzá egy 90 wattos akksit is (netán ha ez nem feltétlenül muszáj, a dokkolóba rakáskor vegyem ki a mostanit)?
Ja meg: az utángyártott komoly hátrány lehet (mert lényegesen olcsóbb, ugye) vagy inkább csak az önérzetemet támadja?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Üdv.
Nem vagyok benne biztos, hogy jó topik, meg valószínűleg gyökkető a kérdés, de azért megpróbálom.
Szóval adott egy HP Elitebook 8470p lapi, amihez van egy 65 wattos töltőm. Vettem egy HP Compaq HSTNN-I11X dokkolót (90 wattos). Ha jól sejtem, egy külön töltőt is kell még vennem, hogy tudjam használni, ugye? (Új akksit is, ha a dokkolóba helyezéskor benne akarom hagyni az akkut a lapiban?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Autós kamera eladó
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest