Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SKyN3T_54
csendes tag
már tudom miért nem láttam az előzőt, mert első léptetésnél csak az 1050.hsz-ig tudtam léptetni, sooorrryy!!
-
SKyN3T_54
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a választ!
Rutinos fórumozó vagyok (igaz nem itt), de elfelejtettem hova postoltam a kérdésemet! Hétfőn megyek ramot intézni ezért biztosra akartam menni. -
SKyN3T_54
csendes tag
Sziasztok!
Van egy acer 4222-es laptopom és ha rendelek bele 2x1gb ddr2 667-es ramot akkor azok hiba mentesen fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
- nem tudom ennek a ddr2-nél mekkore jelentősége van.. a mostani 512-eshez képest jelentős gyorsulást szeretnék!
Köszi előre is! -
SKyN3T_54
csendes tag
Van egy acer 4222-es laptopom és ha rendelek bele 2x1gb 667-es ramot akkor azok jól fognak menni annak ellenére hogy nincsenek dualba válogatva?
- nem tudom a dualnak ddr2-nél mekkore jelentősége van.. inkompatibilitási szempontból, mert azt szeretném elkerülni hogy memória hibák legyenek, vagy egyáltalán csak egyik modullal működjön!
(a mostani 512-533-ashoz képest jelentős gyorsulást szeretnék! )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos Otthon / Smart Home
- Suzuki topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Mikrotik routerek
- Alkoholista nevelde
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx