- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
HUNTER-mobil
üzenetére
Az, hogy egy notebook VGA-nak dedikált RAM-ja van, az még nem azt jelenti, hogy cserélhető is. Az MXM notebook vga-k cserélhetők.
-
-
Nekem is ugyanez volt mikor nem az alap driver volt fent...kék háttér,rossz méretarányos betűkkel kiírt hiba,aminek 1 része fehér csíkozódott.
Érdekes,hogy nekem x1150-nél nem ír az eseménynaplóban hibát,viszont a 7.9-es Catalystal meg kiírt jó párat.
Talán próbálj meg 1 újabbat feltenni,vagy szimplán csak a mostanit telepítsd újra.
-
Az alap driver van fent amit adtak hozzá? Én mikor feltettem a legújabb Catalystot akkor nekem is jött fel kék halál,de az alap driverrel még 1x sem kaptam kék halált,még akkor se ha egész nap játszok.
+1GB RAM mindenképp kell bele,nekem 1,8Ghz-es AMD melett,1,5GB RAM-al,a Chaos Theory Demója néhány helyen jól megizzasztotta az ATi Xpress 1150 VGA-mat (tiédnél hajszálnyival jobb VGA)Ha meg tényleg ennyira nagy gond lenne a hűtéssel,akkor esetleg szerezhetel be Notebook alá szerelhető hűtőt is. Pl ilyet: [link]
(persze ennél vannak olcsóbbak is,csak hírtelen ezt találtam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Újabb Acerek közül pl az Acer Aspire 5920G-ben cserélhető a VGA, de a te Travelmate-edben nem

)
Pyttawrx