- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swed
csendes tag
válasz
Rover623 #1005 üzenetére
Köszönöm a választ Rover! És szerinted ennyi elég is lenne(?), mármint a RAM-ot bővíteni, (mert én is erre gyanakodtam).. de a Memoria hiányában fordulhat elő az is, hogy a gép kék halált kap és újraindul..? Csak azért kérdezem, mert nem szeretnék "feleslegesen" memóriát bővíteni, ha esetleg nem is azzal lenne a gond, mert a többi játék, amit futtatnék kisebb igényü, régebbi lenne).
Az 512MB RAM nem lenne elég? Csak azért mert úgy olvastam valahol, hogy jobb ha azonos méretüt teszünk a második foglalatba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Filmvilág
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest