Új hozzászólás Aktív témák
-
bbalazs_
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Neked is koszonom a valaszt. Kiderult, hogy a csalad egyik gepeben kompatibilis van, igy holnap felboncolom.
-
bbalazs_
csendes tag
Sokmindennek stimmelnie kell, elsőként a méretnek, a felbontásnak, aztán a csatlakozó pinek számának.
De a legfőbb baj általában mechanikai.
- elér-e a csatlakozóig a szalagkábel és/vagy megfelelő-e a szöge?
- elér-e az inverter-csatlakozóig a fénycső nagyfesz vezetéke/led háttérvili kábele?
- a kijelző fémkeretén megfelelő helyen vannak-e a furatok a sínhez rögzítéshez? -
bbalazs_
csendes tag
Kedves hozzáértők!
Van egy hibas alaplapu, FuSi Amilo pi3540, amiben eredetileg egy Intel dual core T3200-as proci megy
( 2 GHz,1M, 667 FSB).
Szerettem volna ellenőrizni másik procival, de nagy megdöbbenésemre (nem vagyok túl hozzáértő) amit tudtam szerezni itt Szegeden hirtelen, T2400-as dual core (1.8 GHz, 2M, 667 FSB) nem ment bele a foglalatba, mert másik irányban hiányzott két láb a jelzett sarokban.Van-e valami táblázat, ami megadja, hogy mely más procik mehetnének bele?
(Vagy ha esetleg valaki tudja a listát, talán nem túl hoszú).Válaszaitokat előre is köszönöm.
Udv
BBalázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx