- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbalazs_
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Neked is koszonom a valaszt. Kiderult, hogy a csalad egyik gepeben kompatibilis van, igy holnap felboncolom.
-
bbalazs_
csendes tag
Sokmindennek stimmelnie kell, elsőként a méretnek, a felbontásnak, aztán a csatlakozó pinek számának.
De a legfőbb baj általában mechanikai.
- elér-e a csatlakozóig a szalagkábel és/vagy megfelelő-e a szöge?
- elér-e az inverter-csatlakozóig a fénycső nagyfesz vezetéke/led háttérvili kábele?
- a kijelző fémkeretén megfelelő helyen vannak-e a furatok a sínhez rögzítéshez? -
bbalazs_
csendes tag
Kedves hozzáértők!
Van egy hibas alaplapu, FuSi Amilo pi3540, amiben eredetileg egy Intel dual core T3200-as proci megy
( 2 GHz,1M, 667 FSB).
Szerettem volna ellenőrizni másik procival, de nagy megdöbbenésemre (nem vagyok túl hozzáértő) amit tudtam szerezni itt Szegeden hirtelen, T2400-as dual core (1.8 GHz, 2M, 667 FSB) nem ment bele a foglalatba, mert másik irányban hiányzott két láb a jelzett sarokban.Van-e valami táblázat, ami megadja, hogy mely más procik mehetnének bele?
(Vagy ha esetleg valaki tudja a listát, talán nem túl hoszú).Válaszaitokat előre is köszönöm.
Udv
BBalázs
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx