- Házimozi belépő szinten
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- Micro Four Thirds
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsi89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX720-017HU notebookom, már lassan 3 éve. kb. 1,5 éve úgy jártam, hogy megolvadt a töltő-csatlakozófej és kilazult DC aljzat tüskéje is, viszont ha balról vezettem el a kábelt a noti mögött, akkor gond nélkül üzemelt. Mostanra viszont ez módszer már nem igazán akar működni, csak egy adott pozícióban tölt, nem is nagyon merem már kihúzni...
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata hasonló problémával, próbált-e már valaki otthon DC aljzatot cserélni? - Szervizben 16k+áfa nem éppen baráti ár, ezért inkább otthon próbálkoznék a probléma megoldásával első körben.
Ami még kérdés, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy milyet vegyek bele? - Eddigi nyomozásom alapján ez ([link]) való bele, de ha ez így is van biztos, hogy nem kerül ez ennyibe. Szerintetek hol tudnék ilyen csatlakozót venni, ha írok MSI supportnak tudnak nekem ilyet szerezni?Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Torrent meghívó kunyeráló
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx