Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
köszönöm a kimerítő válaszokat

Üdv: mynames
-
mynames
senior tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Kösz a gyors választ!
1. VGA
nem tudom...ahhoz, h rájöjjek, hogy cserélhető-e a vga szét kellene szednem?
2. DVD
device manager és sisoft sandra is SCSI-nak írja...
ha szétszedem akkor gondolom meglátom majd, bár SCSI csatit sosem láttam, de patát és satát már igen, mármint azt is desktopban, de gondolom az ugyanaz notiban is.
Alább van egy Sandra kivonat, utolsó sor a DVD-é, és talán avatott szemnek kiderül, h cserélhető a vidkari...
SiSoftware SandraSystem
System : Micro-Star International EX610
Video System
Adapter : ATI Mobility Radeon HD 2400 (SM4.0, 128MB DDR3, PCIe 1.00 x16)
Storage Devices
WDC WD1600BEVS-22RST0 (160GB, SATA150, 2.5", 5400rpm, NCQ, 8MB Cache) : 149GB (C
MP0111U QPQ381S (SCSI, DVD+-R-DL, CD-R) : N/A (E
-
mynames
senior tag
Sziaztok!
MSI EX610X gépemben HD2400 GPU van, lehet-e és ha igen milyen magasságig uprgradelni?
(meghalt a DVD író MP111U QPQ381S SCSI
is ebben a cuccban és sehol semmi a neten, hogy ezt mivel tudnám helyettesíteni, azon meg teljesen lehidaltam, hogy SCSI iró...én azt hittem, h már csak a PATA ÉS SATA írók vannak...2 éves lesz a gép. Valakinek vmi ötlet? Bocs az offért
)köszi a válaszokat,
mynames
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha szétszedem akkor gondolom meglátom majd, bár SCSI csatit sosem láttam, de patát és satát már igen, mármint azt is desktopban, de gondolom az ugyanaz notiban is.
is ebben a cuccban és sehol semmi a neten, hogy ezt mivel tudnám helyettesíteni, azon meg teljesen lehidaltam, hogy SCSI iró...én azt hittem, h már csak a PATA ÉS SATA írók vannak...2 éves lesz a gép. Valakinek vmi ötlet? Bocs az offért
Pyttawrx