- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
djmysticboy
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Megnéztem és sata merevlemez van benne most jelen pillanatban.

-
djmysticboy
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Fogalmam sincs miért raktak bele ilyen chipet bele, de eddig lekopogjam semmi gondom nincs vele.
És köszi a segítséget 
-
djmysticboy
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Azt megnézem , tudom régi . Nekem megfelel amire kell. Nem játszok rajta, csak zenéket készítek ,rádiózok és mixek re kiválóan működik. S külső winyót adok hozzá az jobb lenne ugye? -
djmysticboy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Thosiba Satelit M70-340-es Laptopom van.Az a kérdésem hogy elment a megvilágítás, de a kijelzője jó mert ha erősen nézzük akkor lehet látni a dolgot. Mit javasoltok és mennyibe kerülne ezt megcsinálni?
U.I: S azt is szeretném ha Hdd-t cserélni benne, hogy azok milyen árban vannak? Most jelen pillanatban monitorra van kivetítve a kép, s itt tökéletesen működik.
Köszönöm a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman laptophűtő
- DELL Universal Dock UD22
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

És köszi a segítséget
Azt megnézem , tudom régi . Nekem megfelel amire kell. Nem játszok rajta, csak zenéket készítek ,rádiózok és mixek re kiválóan működik. S külső winyót adok hozzá az jobb lenne ugye?

Pyttawrx