- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amazon Kindle
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
válasz
Dell XPS #9035 üzenetére
Félre értesz,látom,hogy vágja a témát,de én a billentyűzet javíttatás,szörp beleömlést kérdeztem,hogy ért e hozzá,de igazad van,nem így kellett volna fogalmaznom sry
. Mi az a KBC? A billentyű csatlakozója,és az alatta lévú fólia nem sérült.Így kizártnak tartom az alaplapi vezérlő meghibásodását.
-
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9033 üzenetére
Azt hittem.azért kérdezet,mert értesz hozzá
A szétszereléssel nincs baj,nem ragadnak a gombok,csak egyszerűen nincs jel. 6-7gomb nem reagál,de a többi igen. Az lenne a kérdésem,hogy javíttatható-e ez a jelenség.
-
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9026 üzenetére
Köszi szépen!
Az előző tulaj (öcsém) beleöntötte a málnaszörpöt
és kb 6-7 gombot nem érzékel. Ezt lehet javíttatni,vagy mindenképp cserélni kell?
-
barisj
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9009 üzenetére
Még nem álltam neki a szétszerelésnek. Előbb megkéne győződnöm,hogy jó lesz-e. Videók alapján jónak tűnik.
-
barisj
aktív tag
Sziasztok,
Dell Inspiron Mini 1012 netbookomból át szeretném ültetni a kijelzőt egy Acer Aspire One Happy2 N57DQ-ba. Kell valami speciális segédeszköz a műtéthez? A kijelzőméret elvileg egyezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged