- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Miért ne értene hozzá? Az ilyet leginkább látni kell, és ellenőrizni külső billentyűzetről is.
Vezetősávokkal tarkított fóliaréteg van alatta, ami előszeretettel tűnik el pl.: szénsav vagy más, nem semleges kémhatású alkoholos-cukros vegyületek hatására. Ahogy látom ez már megtörtént, de ellenőrizd le a fentiek alapján, mert lehet még KBC probléma is, amikor az új billentyűzet sem fog segíteni. Ez alaplapi vezérlő hiba, szerencsére csak ritkább, és súlyosabb esetekben fordul elő.
-
Nem tudom, ennyire nem szoktam belemélyedni a billentyűzetekbe, Youtubeon vannak videok arról, hogy lehet a különféle gyártók különböző billentyűit szétszedni, keres rá, talán a tiédről is van nagyfelbontású, ismertető video.
Mondjuk ha még nem szedted ki a gépből, akkor rajta, és aztán mosd le alaposan a ragacsot róla, bár szerintem ha a gombokat nem szeded ki, akkor nem lehet hozzáférni. -
Valaki ugyanezt kérdezte, neki válaszoltam ezt:
http://itcafe.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje/hsz_9008-9008.htmlKiegészíteném azzal, h billentyűzetet is kereshetsz ott.
Mi a baja a billentyűknek?
-
bbalazs_
csendes tag
Sokmindennek stimmelnie kell, elsőként a méretnek, a felbontásnak, aztán a csatlakozó pinek számának.
De a legfőbb baj általában mechanikai.
- elér-e a csatlakozóig a szalagkábel és/vagy megfelelő-e a szöge?
- elér-e az inverter-csatlakozóig a fénycső nagyfesz vezetéke/led háttérvili kábele?
- a kijelző fémkeretén megfelelő helyen vannak-e a furatok a sínhez rögzítéshez? -
Azt kell még ellenőrizned, h melyik hány pines csatlakozójú?
Remélhetőleg egyformák.Youtubeon többnyire vannak videok, hogy kell szétszerelni a gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest