Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Szia,
Miért ne értene hozzá? Az ilyet leginkább látni kell, és ellenőrizni külső billentyűzetről is.
Vezetősávokkal tarkított fóliaréteg van alatta, ami előszeretettel tűnik el pl.: szénsav vagy más, nem semleges kémhatású alkoholos-cukros vegyületek hatására. Ahogy látom ez már megtörtént, de ellenőrizd le a fentiek alapján, mert lehet még KBC probléma is, amikor az új billentyűzet sem fog segíteni. Ez alaplapi vezérlő hiba, szerencsére csak ritkább, és súlyosabb esetekben fordul elő.
-
Nem tudom, ennyire nem szoktam belemélyedni a billentyűzetekbe, Youtubeon vannak videok arról, hogy lehet a különféle gyártók különböző billentyűit szétszedni, keres rá, talán a tiédről is van nagyfelbontású, ismertető video.
Mondjuk ha még nem szedted ki a gépből, akkor rajta, és aztán mosd le alaposan a ragacsot róla, bár szerintem ha a gombokat nem szeded ki, akkor nem lehet hozzáférni. -
Valaki ugyanezt kérdezte, neki válaszoltam ezt:
http://itcafe.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje/hsz_9008-9008.htmlKiegészíteném azzal, h billentyűzetet is kereshetsz ott.
Mi a baja a billentyűknek?
-
bbalazs_
csendes tag
Sokmindennek stimmelnie kell, elsőként a méretnek, a felbontásnak, aztán a csatlakozó pinek számának.
De a legfőbb baj általában mechanikai.
- elér-e a csatlakozóig a szalagkábel és/vagy megfelelő-e a szöge?
- elér-e az inverter-csatlakozóig a fénycső nagyfesz vezetéke/led háttérvili kábele?
- a kijelző fémkeretén megfelelő helyen vannak-e a furatok a sínhez rögzítéshez? -
Azt kell még ellenőrizned, h melyik hány pines csatlakozójú?
Remélhetőleg egyformák.Youtubeon többnyire vannak videok, hogy kell szétszerelni a gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest