- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t0mmy
csendes tag
válasz
Thunderzolee #11657 üzenetére
Gondoltam én is arra, hogy letöltöm és újra regisztrálom, csak nem tudom a serial nummer-ét, ezért kell mindenféleképpen ez cserebelés módszert csinálnom.
Kíváncsi voltam, hogyan a legegyszerűbb.
-
t0mmy
csendes tag
válasz
Thunderzolee #11654 üzenetére
Amin most a win7 van azt szeretném használni rendszer winchesternek, mert amin most van a win8 azt raknám az új gépembe, mert az nagyobb.
"újratelepíted a win7-es merevlemezre a win8-at a serialjával együtt"
ezt hogyan tudnám megoldani mert nincsen telepítő cd-m, mert gyárilag volt telepítve a laptopra
-
t0mmy
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Asus gép amin win7 van, + van egy Sony-m, de az beázott, amin van egy eredeti win8.
Vettem már a dvd meghajtó helyére egy hdd keretet már benne is van a sony hdd-je csak nem tudom, hogy kezdjek neki.
Az Asus-on való win7-et szeretném kicserélni a win8ra.Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell WD19S / 180W adapter
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest