Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgab1
csendes tag
elhiszem, de a wifi az másik helyen van.most nem szedem szét ujra. de ugy van hogy fent találhato a wifi helye, mellette a laptop memória 2 csatlakozóval,alatta 2 winyo csatlakozó, és mellette a videokártya.ezzel a 2 csatlakózóval.ha a másik tv tuner, akkor is ami benne van memória kiszedhető,mármint maga a chip.
tehát igy sem lehet nagyobbat venni bele?ha nem akkor nem, csak érdeklödtem^^ -
kisgab1
csendes tag
teljesen ki van alakitva 2 memoria hely, ott az ugyan olyan csatlakozo, és ugyanugy 2 csavaros hely. maga a video kártya az természetesen alaplapi de a memoriája nem , vagy nem igy van?
-
kisgab1
csendes tag
http://www.psharing.com/pic.php?id=356633
vagy
http://www.psharing.com/pic.php?id=356634na remélem jo lesz.
-
kisgab1
csendes tag
Oké egy pillanat feltöltöm a képet.hát lehet én vagyok hülye de hogy ez ugy látszik az tuti. 1 perc és linkelem
-
kisgab1
csendes tag
szétszedtem a gépet és a memória cserélhetó és ki is vehető mivel ebbe a hp-ba minden kiszerelhető hála istennek. és a vga-nak is 2 chip csatlakozoja van az egyiken bevan dugva ugye az 512-es. a másik üres.
-
kisgab1
csendes tag
sziasztok.
Van egy HP pavilon DV7 notim és az 512mb -os GF 9600M GT -be szeretnék venni még egy 512-t. kb ez mennyibe kerül és hol lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- 3D nyomtatás
- Temu
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest